Quantcast

Ο Rick του Rick & Morty κάνει φάρσα σε εκκλησία που αρνήθηκε να φυγαδεύσει θύματα του τυφώνα Χάρβεϋ

Θα μπορούσε άνετα να έχει βγει από επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

Χρήστος Πρόεδρος

8 Σεπτεμβρίου 2017

Μια συνομιλία του αλκοολικού επιστήμονα Ρικ από το Rick & Morty με μια εκπρόσωπο μιας πεντηκοστιανής εκκλησίας είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να εμφανιστεί σε φάρσα μετά την εποχή της βρώμικης κασέτας. Συγκεκριμένα ο Τζάστιν Ρόιλαντ, δημιουργός της αγαπημένης σειράς Rick and Morty και φωνή του παππού επιστήμονα Rick Sanchez, βρέθηκε σε έναν ραδιομαραθώνιο που διοργάνωναν κάποιοι YouTubers ώστε να μαζευτούν χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϋ που είχε προκαλέσει προβλήματα στο Τέξας. Εκεί αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο στο “Prayer Line” της εκκλησίας του Τζόελ Όστιν, ενός Αμερικανού πεντηκοστιανού επίσκοπου η εκκλησία του οποίου είχε αρνηθεί να ανοίξει τις πόρτες της για να δεχτεί μέσα κόσμο που έψαχνε καταφύγιο κατά το πέρασμα του Χάρβεϋ.

Ο Τζάστιν συστήνεται στην τηλεφωνήτρια με τη γνωστή όλο γρέζι στα όρια του ρεψίατος φωνή του ως Rick και της λέει ότι έχει 83.897 ζεστά μετρητά δολάρια για τον Τζόελ Όστιν και ότι είναι έτοιμος να προσευχηθεί. Η κυρία του prayerline, η οποία προφανώς καταλαβαίνει ότι ο Ρικ μάλλον δεν ψήνεται να προσευχηθεί πραγματικά, παίζει το χαρτί της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Απλά σταματάει να χρησιμοποιεί υπαρκτές λέξεις και αρχίζει και βγάζει ακατάληπτους ήχους που κάνουν το «γεια σου καλημέρα γειά σου καληνότσες» να μοιάζει με απολύτως συνεκτική και δόκιμη έκφραση.

Η συζήτηση συνεχίζεται με τον «Ρικ» να λυγίζει την τηλεφωνήτρια και να την κάνει έστω και με τη σιωπή της να αναγνωρίσει ότι πρόκειται για μεγάλο παπατζηλίκι όλο το prayerline της εκκλησίας του Όστιν ενώ το όλο σκηνικό μοιάζει απολύτως ταιριαστό με τα πιο κλασμένα επεισόδια της ήδη κλασμένης σειράς Rick & Morty. ΘΕΟΣ.

Best of internet