Quantcast

To γράμμα του Τσέστερ Μπένινγκτον για τον θάνατο του φίλου του Κρις Κορνέλ

Οι δυό τους ήταν στενοί φίλοι και διάλεξαν τον ίδιο τέλος

THE NEWSROOM

21 Ιουλίου 2017

Τα δυσάρεστα νέα σχετικά της είδησης της αυτοκτονίας του frontman των Linking Park, Τσέστερ Μπένινγκτον, ακολουθούν οι εικασίες σχετικά με το τι τον παρακίνησε σε αυτή την κίνηση και ακόμα περισσότερο, εάν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η πρόσφατη αυτοκτονία του φίλου του, Chris Cornell.

Συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο η κοινή επιλογή του τέλους, αλλά και το γεγονός πως οι δύο τους ήταν πολλά χρόνια φίλοι, έχοντας μοιραστεί αρκετές φορές τη σκηνή. Αυτό που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα είναι ότι ο Τσέστερ έδωσε τέλος στη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του Κορνέλ. Μάλιστα μετά τον θάνατο του Κορνέλ, πριν από ενάμιση μήνα, ο Τσέστερ είχε τραγουδήσει στην κηδεία του.

Τότε, ο Chester είχε γράψει και μια «επιστολή» προς τον Κορνέλ, την οποία και ανάρτησε στο twitter:

Αγαπητέ Chris,

ονειρεύτηκα τους Beatles χθες βράδυ. Ξύπνησα με το ‘Rocky Raccoon’ να παίζει στο κεφάλι μου και προβληματισμένος κοίταξα το πρόσωπο της συζύγου μου. Μου είπε πως ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή. Σκέψεις με σένα, πλημμύρισαν το νου μου και θρήνησα. Ακόμα θρηνώ, με λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη καθώς μοιράστηκα κάποιες πολύ ξεχωριστές στιγμές μαζί σου αλλά και με την όμορφη οικογένειά σου. Με έχεις εμπνεύσει με πολλούς τρόπους που δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις. Το ταλέντο σου ήταν αγνό και απαράμιλλο. Η φωνή σου ήταν ευτυχία και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και πόνος της καρδιάς όλα μαζί σε ένα. Υποθέτω πως αυτό είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω αυτό. Μόλις παρακολούθησα το video σου να τραγουδάς το ‘A Day In The Life’ των Beatles και σκέφτηκα το όνειρό μου. Θέλω να σκέφτομαι πως έλεγες αντίο με τον δικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς εσένα μέσα του. Προσεύχομαι να βρεις γαλήνη στην επόμενη ζωή. Στέλνω την αγάπη μου στη σύζυγο και τα παιδιά σου, στους φίλους και την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι κομμάτι της ζωής σου.

Με όλη μου την αγάπη.
Ο φίλος σου Chester Bennington.

Ο Μπένινγκτον ήταν παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών και υπέφερε για πολλά χρόνια από αλκοολισμό και διάφορες εξαρτήσεις από ναρκωτικά, ενώ είχε προσπαθήσει σε διάφορες περιόδους να θέσει τέλος στη ζωή του. Τελικά χτες, σε ηλικία 41 ετών τα «κατάφερε», προκαλώντας σοκ και λύπη σε εκατομμύρια θαυμαστές του συγκροτήματος.

Best of internet