Quantcast

“Τζέρεμι Κόρμπιν” τραγουδούσε το κοινό των Radiohead στη χτεσινή τους εμφάνιση στο Glastonbury Festival

To κοινό φώναζε το όνομα του ηγέτη των Εργατικών στο ρυθμό του Seven Nation Army

THE NEWSROOM

24 Ιουνίου 2017

Tην αποθέωση γνώρισε ο αρχηγός των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν από το κοινό του Glastonbury Festival χτες, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Radiohead την Παρασκευή το βράδυ στην κεντρική σκηνή Pyramid Stage. Οι Radiohead εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ σαν headliners για τρίτη φορά μετά το 997 και το 2003, ενώ φέτος είναι μια χρονιά με ειδική σημασία λόγω της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κυκλοφορία του OK Computer (για το ακυκλοφόρητο κομμάτι  από το δίσκο που δημοσίευσαν γράφαμε χτες)

Το σκηνικό ξεκίνησε αφού ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Τομ Γιορκ ενώ  παιζόταν το κομμάτι Myxomatosis έκανε ένα πολιτικό σχόλιο καλώντας την εν ενεργεία πρωθυπουργό Τερέζα Μέινα φύγει και να κλείσει και την πόρτα” και μετά άρχισε να τραγουδάει το προεκλογικό της σλόγκαν “strong and stable”. Το κοινό τότε μετά από λίγο ξεκίνησε να τραγουδάει το “Τζέρεμι Κόρμπιν” στο ρυθμό του “7 Nation Army” των White Stripes.

Να όπως το “Ερνέστο Βαλβέρδε” κάπως:

Jeremy Corbyn chant at Glastonbury

During Radiohead's set at Glastonbury tonight, thousands of people broke out into a chant of 'Oh Jeremy Corbyn'.

Posted by Jacobin Magazine on Freitag, 23. Juni 2017

Ακούγοντας το κοινό, ο Τομ Γιορκ τραγούδησε κι αυτό με εσκεμμένα λεπτή φωνή. To αν διαφωνεί κιόλας, άγνωστo:

Το δε σετ των Radiohead περιλάμβανε 25 κομμάτια. Παρότι όπως αναμενόταν τα τραγούδια από το ΟK Computer είχαν ιδιαίτερο βάρος, η μπάντα του Τομ Γιορκ δεν ξέχασε και την υπόλοιπη δισκογραφία της.

(πηγή)

Best of internet