Η αστυνομία έδωσε μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια θανάτου του Chris Cornell

O τραγουδιστής των Soundgarden, Αudioslave και άλλων έφυγε σε ηλικία 52 χρονών

THE NEWSROOM

18 Μαΐου 2017

Όπως έγινε γνωστό, ο θάνατος του Κρις Κορνέλ ενδέχεται να είναι και αυτοκτονία, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο τραγουδιστής των Soundgarden, Audioslave και άλλων πέθανε λίγο μετά από ένα live στο Ντιτρόιτ το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Μπράιν Μπάμπερι, ο θάνατός του ήταν “ξαφνικός και απροσδόκητος”

 

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Μάικλ Γούντι επιβεβαίωσε στο Associated Press πως “στη σκηνή του εγκλήματος παρατηρήθηκαν βασικά στοιχεία τα οποία δείχνουν προς την αυτοκτονία. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, εκτός από τα πολλά του μουσικά πρότζεκτ, ο Κρις Κορνέλ είχε αντιμετωπίσει με θάρρος και το δαίμονα του εθισμού στο αλκοόλ και τις ουσίες. Τελικά είχε χρειαστεί να μπει στην αποτοξίνωση το 2003, η οποία υποτίθεται πως τον είχε βοηθήσει.

Όπως είχε δηλώσει κάποτε:

“Mου άρεσε πολύ η αποτοξίνωση. Είναι σαν το σχολείο, έχει ενδιαφέρον. Μαθαίνω πως μπορώ να διδαχθώ πράγματα στην ηλικία των 38. Κάποιες φορές θα έπινα πριν παίξουμε. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Έγινε πιο σημαντικό όταν σταμάτησα να κάνω τα άλλα πράγματα που μου άρεσαν.

Κάναμε mountain bike με τους φίλους μου και είχαμε φλασκιά με αλκοόλ εκεί που υποτίθεται πως θα ήταν το μπουκάλι με το νερό. Όταν όμως αφαίρεσα το βουνό και το ποδήλατο, έμεινε μόνο το ποτό.”

Ο Κρις Κορνέλ άφησε πίσω του τη γυναίκα του Βίκι και 3 παιδιά. Η οικογένεια του έχει ζητήσει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

 

 

 

Best of internet