Quantcast

Η Τζένιφερ Άνιστον θεωρεί ότι στην εποχή του Ίντερνετ και των smartphone δε θα υπήρχαν «Φιλαράκια»

Απλά θα κάθονταν κάπου όλοι μαζί και θα κοίταγαν τα κινητά τους, υποστηρίζει η δημοφιλής ηθοποιός

LUBEN CREW

12 Μαΐου 2017

Ζούμε ακόμη στην εποχή που ο κόσμος κάθεται και βλέπει Φιλαράκια όταν δεν έχει να κάνει κάτι καλύτερο ή και όταν έχει να κάνει κάτι καλύτερο, αλλά μία εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς Τζένιφερ Άνιστον πιστεύει ότι η σειρά ανήκει σε μια άλλη χρονική περίοδο. Θεωρεί πως η εξέλιξη της τεχνολογίας και της επικοινωνίας με το Ίντερνετ, τα smartphone και τα social media θα είχαν χαλάσει τα Φιλαράκια.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Αριάνα Χάφινγκτον, η δημοφιλής ηθοποιός (ελληνικής καταγωγής όπου είχαν κουραστεί να λένε όλα τα ελληνικά media τότε) μίλησε αναλυτικά για όλα αυτά:

«Λέγαμε στην πλάκα πως αν τα Φιλαράκια δημιουργούνταν σήμερα, θα είχε μια καφετέρια γεμάτη ανθρώπους που απλά θα κοίταζαν καρφωμένοι το iPhone τους.

Δεν θα υπήρχαν κανονικά επεισόδια ή συζητήσεις»

Δεν είναι ότι η Τζένιφερ Άνιστον ζει σε σπηλιά και επικοινωνεί με ταχυδρομικά περιστέρια. Στην πραγματικότητα η τεχνολογία παίζει ρόλο ακόμη και στον ύπνο της καθώς όπως ομολόγησε, χρησιμοποιούν εφαρμογές για διαλογισμό με τον συζυγό της Τζάστιν Θερο, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να κοιμούνται με τα κινητά δίπλα στο μαξιλάρι.

Προσπαθεί να μην το καίει παρόλαυτα. Όπως είπε η ίδια:

«Για μένα είναι κάτι σαν αυτοσυντήρηση το να μην είμαι στα social media. Υπάρχουν πολλά που γράφονται για μένα εκεί έξω και αρκετά που δεν είναι καν αλήθεια. Το μυστήριο του ποιος είσαι σαν ηθοποιός κατά κάποιον τρόπο έχει διαλυθεί. Αυτό είναι το μοναδικό μέρος που έχω στην πραγματικότητα, το οποίο είναι προστατευμένο και δικό μου, κάτι σαν καταφύγιο»

Προτιμά να ασχολείται με το σύζυγό της και τα σκυλιά, βασικά:

«Αυτός και τα σκυλιά παίρνουν την πρώτη αγκαλιά»

(πηγή)

Best of internet