Quantcast

Εκσυγχρονισμός: Και σε φινετσάτο ροζέ θα κυκλοφορεί πια η Μαλατίνα (PHOTO)

Ευκαιρία για νέες παραλλαγές του Τούμπα Λίμπρε

LUBEN CREW

25 Μαρτίου 2017

 

Εντάξει δεν είναι και γαλλικό κρασί (για να το πούμε κομψά) αλλά επειδή το πιο πιθανό είναι να έχετε υπάρξει άφραγκος ή παοκτζής σε αυτή τη χώρα και άρα να ξέρετε τι εστί Μαλαματίνα, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως το γνωστό συστατικό του κοκτέιλ Τούμπα Λίμπρε είναι από τα πιο διαχρονικά πράγματα σε αυτή τη χώρα. Η κλασσική μορφή του μπουκαλιού με λευκό ρετσινωμένο κρασί έχει περάσει πια στη λαϊκή κουλτούρα και μάλλον κανένας δεν πιστεύει πως θα αλλάξει.

Ισχύει λοιπόν από τη μία πως δε θα αλλάξει, αλλά από την άλλη η Μαλαματίνα θα την κάνει και τη μοντερνιά της και θα κυκλοφορήσει μπουκάλι με ροζέ κρασί. Η ροζέ Μαλαματίνα θα είναι πιο φρουτώδης, θα κυκλοφορεί στο γνωστό γυάλινο μπουκάλι των 500 ml και προορίζεται και αυτή και για εξαγωγή.

Όπως σημειώνει η εταιρεία που την παράγει:

«Σκοπός μας είναι να ανταμείψουμε τους Έλληνες του εξωτερικού με την παρουσία της αυθεντικής ρετσίνας Μαλαματίνα αλλά και να δώσουμε στους ξένους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής οινοποιίας που μας συντροφεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η ορθή εκπροσώπηση της Ρετσίνας αλλά και της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των εξαγωγών, μέσα από μία σημαντική σειρά επενδύσεων»

Nα πούμε την αλήθεια νομίζουμε πως οι παοκτζήδες θα πάθουν εγκεφαλικό, αλλά μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

 

Best of internet