Quantcast

Η Ιρανική τηλεόραση λογόκρινε με επικό φώτοσοπ την εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν στα Όσκαρ (VIDEO)

Το θέμα της εβδομάδας είναι “Οσκαρική με ψηφιακή μπούργκα”

President Creed

1 Μαρτίου 2017

Όσκαρ με digital μπούργκα φαίνεται ότι είναι το θέμα της εβδομάδας στην Ιρανική τηλεόραση από προχτές. Εντάξει, η βραδιά των Oscar ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και τα περισσότερα πράγματα πήγαν όπως ήταν αναμενόμενα: δηλαδή με αρκετό πολιτικό σχόλιο σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Όμως το βραβείο Oscar για την καλύτερη ξενόγλωσση ταινία το κέρδισε ο τεράστιος Ιρανός σκηνοθέτης Ασγκάρ Φαραντί για την ταινία του “Ο Εμποράκος”, παρ’ ότι ο ίδιος ο Φαραντί δεν εμφανίστηκε στο Kodak Theater προκειμένου να παραλάβει το Oscar του. Το βραβείο παρέδωσε η Σαρλίζ Θερόν στην Ανουσέχ Ανσαρί.

Φυσικά η Ιρανική τηλεόραση μετέδωσε την απονομή του βραβείου στον Φαραντί, αλλά με κάποιες μετατροπές και κάμποσα μερεμέτια στην εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν και στη συνέχεια και στης Ανσαρί.

Η εμφάνιση της Θερόν και της Ανσαρί στην τελετή των Oscar ήταν κάπως έτσι πριν τις επεμβάσεις της Ιρανικής τηλεόρασης:

Η Σαρλίζ εμφανίστηκε στη σκηνή των Oscar με ένα βραδινό φόρεμα, το οποίο προφανώς οι υπεύθυνοι του καναλιού Iran Labor News Agency το έκριναν ημιυπαίθριο υπέρ το δέον και αποφάσισαν να ράψουν ένα δικό τους ψηφιακό κουστουμάκι πάνω από την ηθοποιό, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι η Σαρλίζ Θερόν δεν πολυκουνιόταν στο πλάνο, αλλά έμενε στατική.

Απ’ ότι φαίνεται, έγινε δουλίτσα με κάποιο εργαλείο αντίστοιχο του σπρέι στο ms paint και σε κάποιο σημείο που η ηθοποιός μετακινείται στο πλάνο, φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο το μαύρο το ντίτζιταλ το κουστουμάκι που έχει φορεθεί στην Σαρλίζ:

Δεν υπήρχε χρόνος για motion tracking δεν υπήρχε χρόνος για ανιμέησον ώστε οι μαύρες πλερέζες να ακολουθήσουν το ντεκολτέ της ηθοποιού και να μην κάνει τόσο μπαμ η επέμβαση του Ιρανικού σταθμού, αγαπητοί φίλοι. Ωστόσο σε μερικά πλάνα αργότερα, το ILNA φαίνεται να αποφασίζει απλά να βάλει την κλασσική θολούρα στη Σαρλίζ, μια λύση ομολογουμένως λιγότερο αστεία από την πρώτη.

ILNA μου εξαιρετικό το μποξι blur που έχεις φορέσει στην Σαρλίζ, αναδεικνύει τέλεια τη βράβευση του Ιρανού σκηνοθέτη. Σίγουρα καλύτερο από το μαύρο που είχες βάλει στο προηγούμενο πλάνο, το οποίο δεν ήταν για την ηλικία σου. Είσαι μέσα στο θέμα και χαίρομαι που επέλεξες το ορθογώνιο σχήμα, που είναι και η τελευταία λέξη της μόδας. Μπράβο, μπράβο, μπραβο.

 

Best of internet