Quantcast

Με ένα υπέροχο τρέιλερ στο Super Bowl το Stranger Things ανακοίνωσε ότι η επόμενη σεζόν θα αργήσει λίγο (VIDEO)

Φαίνεται πάντως να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η απάνθρωπη αναμονή

LUBEN CREW

6 Φεβρουαρίου 2017

Εχθές, Κυριακή, στο Αμέρικο είχαν τον τελικό του ποδοσφαίρου (όχι του soccer, αλλά του άλλου που δεν καταλαβαίνει κανείς πως παίζεται). Για άλλη μια χρονιά όλοι οι Αμερικάνοι συντονίστηκαν στις τηλεοράσεις τους για να δουν το Super Bowl, είδαν μπαλίτσα και κάπου στις διαφημίσεις είδαν και ένα τρέιλερ για την επόμενη σεζόν του Stranger Things.

Στο trailer μάλιστα αποκαλύπτεται ότι τόσο το τι ακριβώς θα δούμε, αλλά τουλάχιστον το πότε θα το δούμε και απ’ ό,τι φαίνεται θα καθυστερήσει λιγάκι περισσότερο  απ’ όσο περιμέναμε, αφού το ραντεβού για τη δεύτερη σεζόν της σειράς δίνεται το επερχόμενο Halloween (δηλαδή τέλη Οκτωβρίου 2017)

Όπως διαβάζουμε στο description του video:

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Will, όλα φαίνεται να έχουν επιστρέψει στο κανονικό. Αλλά το σκοτάδι ελοχεύει κάτω απ’ την επιφάνεια, απειλώντας όλο το Hawkins.

Ξέρουμε ήδη από αυτά που έχουν δηλώσει οι δημιουργοί της σειράς ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πιο παράξενη, πιο σκοτεινή και πιο Indiana Jones. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι θα χρειαστούν 8 ολόκληροι μήνες, δηλαδή σχεδόν μια εγκυμοσύνη, μέχρι να βγουν επιτέλους νέα επεισόδια.

Best of internet