Quantcast

O θεός John Carpenter απαντά στους ιντερνετικούς νεοναζί για το ποιο είναι το νόημα του «Τhey Live»

Τους βάζει τα γυαλιά αν το θέλετε

LUBEN CREW

5 Ιανουαρίου 2017

aliensamonguscover

Προφανώς πολλές ταινίες μπορούν να ερμηνευτούν με διάφορους τρόπους, είτε θεωρώντας πως κάποια στοιχεία μας τα έκρυψε ο δημιουργός και άρα πρέπει να τα φανταστούμε μόνοι μας, είτε ερμηνεύοντας συνολικά τα έργα σαν αλληγορίες. Απαιτεί σίγουρα ένα πολύ “ειδικό” είδος ανθρώπου, για να το πούμε όσο κομψότερα γίνεται, ώστε να θεωρήσει το cult έπος They Live του John Carpenter σαν μια αλληγορία για τους Εβραίους που ελέγχουν κρυφά τον κόσμο.

they-live

Φυσικά εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί βλαμμένοι νεοναζί και λοιποί επιστήμονες, οι οποίοι συνεχίζουν να αναπαράγουν το μύθο πως το They Live περιέχει μηνύματα ενάντια στην παγκόσμια κυριαρχία των Εβραίων από το 2008 τουλάχιστον. Kαι μάλλον κατάφεραν να εκνευρίσουν αρκετά τον ίδιο το θεό Carpenter, με αποτέλεσμα χτες το βράδυ να παρατήσει τα synthesizer με τα οποία ασχολείται τελευταία για να αντικρούσει αυτές τις ηλιθιότητες στο Twitter.

Προφανώς όποιος φυσιολογικός άνθρωπος δει την ταινία και δεν πιστεύει στα Ελοχίμ ή την άρια φυλή σε κάτι αντίστοιχο αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα πως η ταινία είναι μια καθόλου διακριτική κριτική στον καλπάζοντα καταναλωτισμό της εποχής (επί προεδρίας Ronald Reagan στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα). Από την άλλη βέβαια τίποτε δεν είναι προφανές για τα όχι λαμπρότερα δείγματα του ανθρώπινου γένους και δυστυχώς για μας και για τον γέρο master των ταινιών τρόμου, τα δείγματα αυτά έχουν και πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Τουλάχιστον αν είστε οπαδοί του σουρεαλισμού και δε σας λείπει ελπίδα για το ανθρώπινο είδος γενικά, μπορείτε να γελάσετε με κάποια από τα δημιουργήματα των νεοναζί της ψηφιακής εποχής. Θαυμάστε:

 

Best of internet