Quantcast

23 ανέκδοτες φωτογραφίες των Rolling Stones

Ένα ξεχασμένο καλοκαίρι της μπάντας, περιοδεύοντας στην Αμερική

danaouki-hime

1 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκε πρόσφατα στην Αμερική, μια συλλογή από 23 ανέκδοτες φωτογραφίες των Rolling Stones. Τον “θησαυρό” αυτό ανακάλυψε τυχαία μια μουσικός, ονόματι Lauren White, σ’ ένα παζάρι στην Καλιφόρνια. Σε μια συνέντευξη της δήλωσε:

“Δεν μπορούσα να φανταστώ τι ήταν αυτό που είχα στην κατοχή μου. Προφανώς ήξερα ότι ήταν οι Stones, αλλά μου πήρε μια βδομάδα να καταλάβω ότι ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μετά από εκτενή έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ανέκδοτες φωτογραφίες ενός από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα στην ιστορία του ροκ ν’ ρολ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι αυθόρμητες, αγνές και απλά τέλειες. Μεταφέρουν αλήθεια, την αίσθηση μιας μπάντας που δεν έχει ιδέα για το μέλλον που της προδιαγράφεται.”

Πράγματι, πρόκειται για ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την περιοδεία τους στην Αμερική το 1965, 3 χρόνια μόλις μετά την ίδρυση τους, πολύ πριν την μεγάλη επιτυχία. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιος είναι ο φωτογράφος, εικάζεται όμως πως είναι ο Keith Richards, επειδή απουσιάζει από τις φωτογραφίες, εκτός από μια που φαίνεται να είναι selfie. Μπορεί το ίδιο το συγκρότημα να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο των χαμένων αυτών φωτογραφιών κάποια στιγμή. Μέχρι τότε όμως μπορείτε απολαύστε τις τρομερές αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές από τα νιάτα των αγαπημένων μας θρύλων της ροκ.

Pleased to meet you. Hope you guessed my name…

Best of internet