Quantcast

Οι 6 καλύτερες ρετρό πορνό-παρωδίες ταινιών

Xterminator εναντίον Fleshdance

danaouki-hime

21 Νοεμβρίου 2013

Από τις πρώτες μέρες του εμπορικού κινηματογράφου παράλληλα με το Χόλιγουντ κινείται και η βιομηχανία πορνό. Εμπνευσμένες συχνά, οι εταιρίες παραγωγής αισθησιακών ταινιών, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, δημιουργούν παρωδίες βασισμένες σε αυτές. Σίγουρα σας έρχονται στο μυαλό αμέτρητοι τίτλοι αισθησιακών ταινιών που είναι αστείες – πρόστυχες παραλλαγές γνωστών έργων. Πέρα όμως από τους πειραγμένους τίτλους, υπάρχει μια ολόκληρη αισθητική που χαρακτηρίζει αυτές τις ταινίες και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αφίσες και τα ευφάνταστα εξώφυλλα τους. Ψάξαμε εκατοντάδες ταινίες και αφίσες (ανεβάζοντας τα ποιοτικά μας στάνταρ για τις τσόντες σαφώς) και βρήκαμε τα καλύτερα διαμάντια ρετρό καλτίλας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ιδού:

 
 

1. The Xterminator (1986, ΗΠΑ)

Η διάσημη ταινία με τα ανθρωποειδή ρομπότ μετατρέπεται σε μια σεξουαλική περιπέτεια. Άστα λα βίστα μπέιμπι!

 
 

2. Superwoman (aka Ms. Magnificent) (1979, ΗΠΑ)

Πρόκειται για μια αισθησιακή εκδοχή της γνωστής ηρωίδας της DC. Η εταιρία παραγωγής αναγκάστηκε να αλλάξει τον τίτλο της ταινίας μετά από παρέμβαση της Warner Bros, η οποία δεν επέτρεπε κανένα συσχετισμό με την ταινία του Superman.

 
 

3. Driller (1984, ΗΠΑ)

Μια παρωδία του μιούζικαλ του Μάικλ Τζάκσον, με πρωταγωνίστρια μια θαυμάστρια του και τις φαντασιώσεις της. Περιλαμβάνει ερωτικές σκηνές με ένα προικισμένο λυκάνθρωπο, όργια σε ένα νεκροταφείο με ζόμπι και φυσικά πολύ ποπ μουσική, χορευτικά και “τρομερά” εφέ.

 
 

4. Fleshdance (1983, ΗΠΑ)

Το όνειρο της Σάνα είναι να χορέψει στη σκηνή του τοπικού στριπτιτζάδικου και για να το πραγματοποιήσει θα κάνει πραγματικά τα πάντα. Προφανώς η ταινία περιλαμβάνει και πληθώρα εντυπωσιακών “χορογραφιών”.

 
 

5. Lust on the Orient Xpress (1986, ΗΠΑ)

Ένα ζευγάρι ντετέκτιβ – συγγραφέων αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι με το Όριεντ Εξπρές, ελπίζοντας να βρουν έμπνευση για το επόμενο βιβλίο τους.  Άθελα τους μπλέκονται σε μια ιστορία λαθρεμπορίου διαμαντιών και μια σειρά ερωτικών περιπτύξεων.

 
 

6. Sensual Encounters of Every Kind (1978, ΗΠΑ)

Ένα μυστηριώδες φυλαχτό με μαγικές δυνάμεις, προσδίδει σε όποιον το φοράει υπέρμετρη σεξουαλικότητα, επιθυμία να συμμετέχει σε φανταστικά όργια και ακόρεστο πάθος. Η ανυποψίαστη Λέσλι παίρνει στα χέρια της το φυλαχτό και έτσι ξεκινά ένα παραλήρημα σεξουαλικής όρεξης.

 
 

Best of internet