Quantcast

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα τραγουδήσει live με την Πάολα σε μια συνεργασία ντροπή για την καριέρα της

Eλπίζουμε να το ξανασκεφτεί

LUBEN CREW

21 Ιουλίου 2016

Μετά τις υπέροχες συνεργασίες του Ρουβά αλλά και της Πέγκυς Ζήνα  με το Μίκη Θεοδωράκη, ήρθε η σειρά για άλλη μια ηχηρή συνεργασία την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Διονύση Σαββόπουλου, αυτά είναι μερικά από τα ονόματα που θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί του: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Πέρα από τα έντεχνα στανταράκια όμως, το μικρόφωνο θα πάρουν και η ομογενής Καλομοίρα (την οποία ο Σαββόπουλας είχε βγάλει από μια τούρτα το 2004 – δεν ξεχνώ) αλλά και η Πάολα Φωκά.

Σχετικά με την αξιαγάπητη Πάολα (πριν πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας, για δοκιμάστε τι ψάρια πιάνετε εδώ ), υποτίθεται πως όταν τελειώσει τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά, θα έρθει εκεί που θα εμφανίζεται ο Σαββόπουλος για να εμφανιστούν στη σκηνή μαζί.

newego_LARGE_t_661_106958256

Όσον αφορά τη συμπαθή Πάολα, πληροφορίες την θέλουν, αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά, να προσκαλείται από τον Σαββόπουλο να ανέβουν μαζί στη σκηνή για να αποδείξουν ότι βασικά κάνουν όλοι μουσική.

Tι πάει να κάνει η συμπαθέστατη Πάολα με τον εδώ και χρόνια ξεπεσμένο Σαββόπουλο, πραγματικά μας αποφεύγει. Ο πριν γεννηθούμε σπουδαίος δημιουργός Σαββόπουλος έχει 30 χρόνια να κάνει κάτι αξιόλογο και οι δηλώσεις του έσχάτως είναι σκέτη απελπισία:

“Μία λύση θα ήταν να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε μισοαφημένα νησιά ή χωριά, για να καλλιεργήσουν τη γη και να ζήσουν με τη βοήθεια του ΟΗΕ, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε. Κι όταν επιτέλους δεήσει η Ευρώπη να σχεδιάσει κοινή πολιτική για τους μετανάστες και φύγουν οι άνθρωποι, τότε οι ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων σπιτιών σε χωριά και νησιά μας, θα ‘χουν το σπιτάκι τους συντηρημένο κι απ’ έξω κανένα αμπέλι ή χωράφι καλλιεργημένο.”

Eλπίζουμε μέχρι τότε να το ξανασκεφτεί.

(Πηγή)

Best of internet