Quantcast

O Iggy Pop με τον Josh Homme και τον drummer των Arctic Monkeys έγραψαν κρυφά έναν δίσκο

To “Post Pop Depression” θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

Τσαγκ

22 Ιανουαρίου 2016

 

Ο Iggy (ένας είναι ο Iggy)  μαζί με τον Josh Homme των Queens of the Stone Age (και των Εagles of Death Metal) και τον drummer των Arctic Monkeys Matt Helders, ηχογράφησαν ένα άλμπουμ το οποίο θα λέγεται Post Pop Depression και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

 

IGGY

 

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε μυστικά στα 2 στούντιο που διαθέτει ο Homme. O Iggy Pop δήλωσε στους New Υork Τimes ότι το θέμα του άλμπουμ είναι διαποτισμένο με τις εμπειρίες που μάζεψε όλα αυτά τα χρόνια:

Τι γίνεται μετά από πολλά χρόνια προσφοράς; Που είναι η ανταμοιβή; Η ζωή στην Αμερική είναι πολύ ανταγωνιστική. Τι γίνεται λοιπόν στο τέλος όταν είσαι άχρηστος σε όλους εκτός από τον εαυτό σου; Τι γίνεται τότε; Και πώς μπορείς να συνεχίσεις να είσαι χρήσιμος για τον εαυτό σου; Είχα ένα είδος χαρακτήρα στο μυαλό μου. Κάτι ανάμεσα στον εαυτό μου και σε ένα βετεράνο στρατιωτικό.

 

Ο Josh Homme δήλωσε ότι η ηχογράφηση αυτού του άλμπουμ τον έσωσε από το σοκ που υπέστη μετά τα γεγονότα στο Bataclan. Το άλμπουμ δήλωσε είναι αυτοχρηματοδοτούμενο άλλα είναι για να ακουστεί από τον κόσμο και όχι για την πάρτη τους και ότι θελαν να πειραματιστούν με την μουσική όσο δεν είχαν πειραματιστεί στο παρελθόν.

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι Gardenia (όχι των Kyuss) από το επικείμενο άλμπουμ:

 

Tο tracklist του Post Pop Depression είναι αυτό

01 Break Into Your Heart
02 Gardenia
03 American Valhalla
04 In the Lobby
05 Sunday
06 Vulture
07 German Days
08 Chocolate Drops
09 Paraguay

 

Η μπάντα αναμένεται να αρχίσει την περιοδεία της τον Μάρτιο μετά την κυκλοφορία του album.

 

 

 

 

 

Best of internet