Quantcast

Σοκ και δέος: Αυτό είναι το lineup του φετινού Primavera Sound στη Βαρκελώνη

Συγκρίνεται μόνο με επανένωση ΠΥΞ ΛΑΞ

President Creed

21 Ιανουαρίου 2016

Σήμερα ανακοινώθηκε το πολυαναμενόμενο line-up του πιο διάσημου ευρωπαϊκού indie μουσικού φεστιβάλ, Primavera Sound, που γίνεται κάθε χρόνο στην Ισπανία.

1-5 Ιουνίου του 2016 θα μαζευτούν στην Βαρκελώνη άπειροι καλλιτέχνες σε ένα πολύ δυνατό line-up το οποίο παρουσιάζεται για άλλη μια χρονιά με ένα βίντεο που κάνει το σάλιο μας να στάζει στο πάτωμα:

 

 

Η όλη κατάσταση θυμίζει διαφήμιση δημοσιογραφικού εργαστηρίου: “Και οι Radiohead, και η PJ Harvey, και οι Moderat, και οι Explosions in the Sky? Όλοι εμφανίζονται στο Πριμαβέρα Σάουντ στην Βαρκελώνη“.

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο lineup για Radiohead, PJ Harvey, LCD Soundsystem (οι οποίοι επανενώθηκαν), Mudhoney, Dinosaur Jr., Shellac, Sigur Rós, Ty Segall and the Muggers, Explosions in the Sky, Moderat, Beach House, AIR, Savages, Deerhunter, John Carpenter, Tame Impala, Animal Collective, U.S. Girls, Black Lips, the Last Shadow Puppets, Tortoise, Suede, Daughter, Beak>, Cabaret Boltaire, Current 93, Autolux και γενικά αν τα εισιτήρια δεν κόστιζαν 175 ευρώ το φθηνότερο, θα τα είχαμε ήδη αγοράσει.

 

LINEUP

 

Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων είναι αυτές:

– 175€ εάν τα αγοράσετε μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

– 185€ εάν τα αγοράσετε από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαΐου.

– 195€ εάν τα αγοράσετε από τις 5 Μαΐου μέχρι και την αρχή του φεστιβάλ (1η Ιουνίου).

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα κλείσετε από εδώ.

Για να κάνετε τα κουμάντα σας, υπολογίστε σε αυτά και τα έξοδα για αεροπορικά εισιτήρια και για διαμονή (εκτός εάν έχετε άκρη για τσάμπα σπίτι στη Βαρκελώνη, όπου σε αυτή την περίπτωση στείλτε μήνυμα για να βολευτούμε κι εμείς). Αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά, θα διοργανώσουμε ένα Primaβέροια να πάτε με ΚΤΕΛ να σας βγει φθηνότερο.

 

 

 

giphy

Best of internet