Quantcast

Tα 2 άχαστα live που παίζουν αυτή την εβδομάδα στο Tiki

King Automatic και Steve Wynn στο εξωτικό bar της καρδιάς μας

LUBEN CREW

21 Οκτωβρίου 2015

To Τiki Athens στην Ακρόπολη είναι το κλασικό στέκι το οποίο επισκεπτόμαστε όταν θέλουμε να πιούμε τις κοκτεϊλάρες μας και να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στα 50s ή στα 60s, κάπου στην Καραϊβική (δηλαδή αρκετά συχνά). Όποιος έχει πάει έστω και μία φορά, ξέρει για τι μοναδική ατμόσφαιρα μιλάμε.

tiki-athens-3

Αυτή την εβδομάδα, στο Τiki έχει δύο live τα οποία θα σε παροτρύναμε έντονα να τσεκάρεις. Το πρώτο είναι αύριο, κι είναι ένας τρελάκιας Γάλλος άνθρωπος-μπάντα, ονόματι King Automatic.

king

O Κing Automatic μας συστήνει ένα νέο concept του Rock n Roll, ανακυκλώνοντας παλιά συστατικά όπως 3 ακορντά boom chica boom και προσευχές στα φαντάσματα των Jerry Lee Lewis, Cramps και Ramones. Πέρα απ’αυτά, βασικές του επιρροές βρίσκονται στη Jamaican Rocksteady, στο Rythm ‘n’ Blues, στο Bebop και στο tribal drumming της Δυτικής Αφρικής.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει όντως 4 χέρια παραπάνω απ’το μέσο άνθρωπο, εγγυόμαστε όμως ότι τραγουδάει και παίζει κιθάρα, πλήκτρα, τύμπανα, μπάσο, φυσαρμόνικα και μαράκες. Τα κάνει όλα και συμφέρει σα να λέμε (και πραγματικά συμφέρει γιατί το εισιτήριο έχει 5 ευρώ).

Αυτά για αύριο. Την Κυριακή παίζει αυτή η λατρεία:

wynn

Steve Wynn. Mπορεί να τον ξέρεις ως frontman των αγαπημένων Dream Syndicate, από τη solo πορεία του που περιλαμβάνει συνεργασίες με μέλη από REM μέχρι και Green on Red ή μπορεί να μαθαίνεις τώρα την ύπαρξή του (καλωσήρθες σ’έναν κόσμο γαματοσύνης). Τελοσπάντων, αυτή η μορφάρα της αμερικάνικης ροκ σκηνής, επιστρέφει την Κυριακή 25/10 στο Tiki για ένα ηλεκτρικό solo set που θα περιλαμβάνει κομμάτια των Dream Syndicate αλλά και από τη μοναχική του πορεία.

Επειδή ήμασταν στο περσινό του live, έχουμε να πούμε ότι ο τύπος τα σπάει και δημιουργεί φοβερό κλίμα και connection με το κοινό.

Πριν και μετά το live, έχει DJ set της Μαρίνας Τσιγονάκη aka Ladydust.

Τα εισιτήρια έχουν 10 ευρώ.

Tiki Athens
Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη (Μετρό Ακρόπολη)
Για κρατήσεις: 210- 9236908

Best of internet