Quantcast

Summer Is Coming: Tο φετινό τραγούδι του καλοκαιριού θα έχει δημιουργό εσένα, χωρίς πλάκα

Ραντεβού στον ήλιο, τραγούδι στη θάλασσα, πράγματα υπέροχα

THE NERDSTREAM

29 Μαΐου 2019

Ραντεβού στον Ήλιο. Ξανά. Για δεύτερη χρονιά. Γιατί μετά από την περσινή πετυχημένη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου, ήμασταν βέβαιοι για την επιστροφή της περισσότερο κι απ’ ό,τι για την επιστροφή του ίδιου του καλοκαιριού. Και τίποτα δεν συνοδεύει καλύτερα ένα χαλαρό, όμορφο, παρεΐστικο Ραντεβού στον Ήλιο από ένα τραγούδι της παρεάς: ένα τραγούδι από την παρέα για την παρέα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το Ούζο Πλωμαρίου είπε να πρωτοτυπήσει και να επιστρατεύσει την βοήθεια της Πέννυς Μπαλτατζή στη μουσική και των φίλων του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους. Γιατί αυτό θα είναι το Ραντεβού στον Ήλιο: ένα τραγούδι σαν το καλοκαίρι το ίδιο. Χαρούμενο, ηλιόλουστο, παρεΐστικο.

Για να βγάλεις τον μέγα ποιητή του καλοκαιριού που κρύβεις μέσα σου, ακολούθησε τα πολύ απλά βήματα: μπες στο www.rantevoustonilio.gr, γράψε τους δικούς σου στίχους και γίνε ο απόλυτος στιχουργός του καλοκαιριού που πάντα προοριζόσουν να γίνεις.

Η κούρσα έχει ξεκινήσει ήδη, ο λαός ανταποκρίνεται ήδη στο μεγάλο ποιητικό κάλεσμα, αλλά μπορεί ο καλύτερος στίχος για το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» να είναι ο δικός σου!

Εκείνοι που θα αναδειχθούν καλύτεροι στιχουργοί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις ώστε να έρθουν μαζί με την παρέα τους στο μεγαλύτερο party του καλοκαιριού, το οποίο θα συνοδεύεται από Ούζο Πλωμαρίου φυσικά.

Σ’ εκείνο το party είναι που θα γυριστεί το video clip του «Ραντεβού στον Ήλιο», κι ίσως γίνεις εσύ ο τυχερός που θα σταθεί δίπλα στην Πέννυ Μπαλτατζή και θα δει το όνομά του φάτσα-φόρα στους δημιουργούς του απόλυτου καλοκαιρινού hit!

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio#ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr

Best of internet