Quantcast

Γιόρτασε τον ερχομό του καλοκαιριού όπως του αξίζει: Με ρίμες πιο καυτές κι από την άμμο στην παραλία

To Ούζο Πλωμαρίου τραγουδάει για «Ραντεβού στον ήλιο» και σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ο μέγας ποιητής του θέρους.

THE NERDSTREAM

23 Μαΐου 2019

Είναι γεγονός, αγαπητέ φίλε κι αγαπητή φίλη: το καλοκαίρι ήρθε, είναι εδώ, έφτασε. Μπορεί ο καιρός να πήδηξε μια εποχή κι ο Ιούνιος να μην μπήκε ακόμα, αλλά όλα τα αληθινά σημάδια για τον ερχομό του θέρους είναι εδώ. Κι όχι, δεν εννοούμε την ηλιοφάνεια, την αυξημένη θερμοκρασία κι όλα αυτά τα ψεύτικα τερτίπια. Η αληθινή απόδειξη είναι πως τέλειωσε το Game of Thrones. Ο χειμώνας δεν έρχεται πια. Ακυρώθηκε. Τώρα έρχεται το καλοκαίρι.

Ας το γιορτάσουμε, λοιπόν, με τον τρόπο που γνωρίζουμε καλύτερα: φτιάχνοντας εκείνη την ανυπέρβλητη καλοκαιρινή ποίηση που πρόκειται να γραφτεί με χρυσά γράμματα στις σελίδες της παγκόσμιας τραγουδοποιίας. Γι’ αυτό, το Ούζο Πλωμαρίουσου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να φτιάξεις το απόλυτο χιτ του καλοκαιριού με τον δικό σου τρόπο, δηλαδή τον καλύτερο.

Μπες στο rantevoustonilio.gr και δημιούργησε το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού με την Πέννυ Μπαλτατζή στην μουσική και εσένα στους στίχους!

Το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει τους στίχους κι εσύ πρέπει να τους συμπληρώσεις με δικές σου ρίμες, αν θες να κερδίσεις μια πρόσκληση για εσένα και την παρέα σου για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με την Πέννυ Μπαλτατζή.

Αν σου φαίνεται δύσκολο, δες πόσο εύκολο το κάνουμε να μοιάζει επιστρατεύοντας τα γλυκά, γλυκά skills μας:

Τσέκαρε το βίντεο του τραγουδιού και δοκίμασε μόνος σου:

Best of internet