Quantcast

«People Say»: Oι Wu-Tang Clan κυκλοφορούν το πρώτο videoclip από τον καινούριο τους δίσκο

Το πρώτο δείγμα από τον καινούριο δίσκο της πασίγνωστης hip hop μπάντας είναι μάλιστα πολύ θετικό

THE NERDSTREAM

6 Οκτωβρίου 2017

Οι Wu-Tang Clan, ένα από τα διασημότερα και πολυπληθέστερα (και καλύτερα) συγκροτήματα της hip hop μουσικής επιστρέφουν δυναμικά. Tρία χρόνια μετά το “A Better Tomorrow“, οι Wu-Tang Clan έρχονται με το νέο τους δίσκο “The Saga Continues” (ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου) και το πρώτο δείγμα είναι το βίντεο του κομματιού “People Say” το οποίο είναι σκηνοθέτησε ο Navegante.

Το καλό εδώ είναι ότι σε αντίθεση με το “A Better Tomorrow” που προσωπικά μου φάνηκε τελείως αδιάφορο, το “People Say” είναι ένα εξαιρετικό πρώτο δείγμα, στο οποίο οι Method Man, Raekwon, Inspectah Deck, Mastah Killah και ο παλιόφιλος Redman δείχνουν ότι δεν έχουν ξεχάσει καθόλου τι σημαίνει flow, σε πολύ καλή παραγωγή του συνεργάτη τους Mathematics.

H στιχουργική ακολουθεί τη συνήθεια των Wu-Tang να γεμίζουν τα κομμάτια με αναφορές στην pop κουλτούρα, με μερικά από τα ονόματα που ακούγονται να είναι των Bob Marley, Christian Bale, Fabolous, Manny Pacquiao, Al Hayman και Marshawn Lynch. Ένας ολόκληρος δίσκος των Wu είναι ένα πολύ καλό γεγονός για κάθε φαν τους, ειδικά δεδομένης της τάσης των μελών της μπάντας να ασχολούνται με τα προσωπικά τους project και αν το πρώτο δείγμα είναι καλό, μπορούμε να ελπίζουμε ότι ολόκληρη η κυκλοφορία θα είναι αξιόλογη.
Όχι τίποτε άλλο αλλά το όνομα των Wu-Tang τον τελευταίο καιρό συνήθως ακούγονταν σε συνδυασμό με την κάθε καινούρια γελοιότητα του Μάρτιν Σκρέλι. Kαι όπως όλοι ξέρουμε, Wu-Tang is for the children.

 

Best of internet