Quantcast

Το τρέηλερ της τηλεοπτικής σειράς των Die Antwoord είναι όπως το φαντάζεστε

Το South African Ninja φαίνεται να είναι ακριβώς όσο fucked up όσο το περιμέναμε

Χρήστος Πρόεδρος

9 Αυγούστου 2017

Ένα creepy, αινιγματικό και εντελώς κουλ teaser δημοσίευσαν οι Die Antwoord πριν από λίγες ημέρες. Το άλιεν rave – rap ντουέτο από τη Νότιο Αφρική καθώς ετοιμάζει το επόμενο και τελευταίο άλμπουμ του, όμως προς ανακούφιση των θαυμαστών τους, παράλληλα ετοιμάζει και κάτι ακόμη μεγαλύτερο.

Απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκεται ήδη εδώ και καιρό στα σκαριά το “South Aftican Ninja”, μια τηλεοπτική σειρά που θα εξερευνεί τη “Zef” υποκουλτούρα στη Νότιο Αφρική και το teaser μας δείχνει μια εντυπωσιακή πρώτη εικόνα από τον ανατριχιαστικό και εντελώς ιντριγκαδόρικο κόσμο του ντουέτου. Υποτίθεται ότι οι Die Antwoord σκοπεύουν να διαλύσουν το μουσικό τους πρότζεκτ μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ “The Book of Zef”, αλλά όχι πριν κάνουν περιοδεία και όπως όλα δείχνουν, όχι πριν κυκλοφορήσει αυτή η κρίπι σειρά:

“Όλα τα «Zef» βίντεο και ταινίες που έχουν κάνει οι DIE ANTWOORD τα τελευταία 7 χρόνια ήταν μικρά αποσπάσματα από τη δική μας τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζουμε και ονομάζεται “South African Ninja”

Όπως φαντάζεστε, λίγα πράγματα είναι γνωστά τόσο για το τι θα δούμε στη σειρά, αλλά και για το πότε και πως θα γίνει διαθέσιμη, ή εάν πράγματι θα προβληθεί από τηλεοπτικά δίκτυα. Σίγουρα όμως υπάρχει ανυπομονησία για να δούμε λίγο περισσότερο τι σκατά συμβαίνει στα εντελώς πειραγμένα κεφάλια του Ninja και της Yolandi Visser. Πάντως τώρα που το ντουέτο έχει λανσάρει και το δικό τους χόρτο, θα έλεγε κανείς ότι συνομωτικά σου υποδεικνύουν προτεινόμενο «τρόπο σερβιρίσματος» του SOUTH AFRICAN NINJA.

Γιά να δούμε.

Best of internet