Quantcast

Tα αγαπημένα μας βίντεο κλιπ από τα 90s (που δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν)

Tρεχάτε ποδαράκια μου

21 Ιουνίου 2017

Δε νομίζετε, αγαπητοί φίλοι, ότι είναι λίγο άδικο να έχουν κάνει το comeback τόσες μόδες από τα 90s (ψηλοκάβαλα παντελόνια, τσόκερ, μπουφάν φλάιτ κ.α.) και να μην έχουν επιστρέψει ακόμα πράγματα που μας γαλούχησαν, όπως τα βίντεο κλιπ που δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν;

Αν η παραπάνω πρόταση σας ξενίζει, μάλλον δε βλέπατε πολύ ΜTV στα 90s, επειδή ξεκάθαρα είχαν κάνει κάποιο τάμα οι βιντεοκλιπάδες της εποχής, και του δώσανε και κατάλαβε του συκεκριμένου κόνσεπτ. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

blink-182 – What’s My Age Again?


“What’s my age again” μας ρωτούν οι blink-182 στο πρώτο single απ’το “Εnema of the State”, το δίσκο με τον οποίο τους γνωρίσαμε οι περισσότεροι. Η μόνη αποδεκτή απάντηση σ’αυτή την ερώτηση είναι “δε με νοιάζει”.

The Offspring – All I want

Παραμένουμε στην κατηγορία “καλιφορνέζικο ποπ πανκ”. Από τον πρώτο δίσκο των Οffspring στον οποίο ο Dexter Holland δεν είχε πλεξούδες.

Beastie Boys – Sabotage


ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΨ ΛΟΚ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Μ’ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΛΙΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΚΟ.

Darude – Sandstorm


-Ήταν με τρέξιμο το κλιπ του Sandstorm κύριε Πάνο;
– Ο ορισμός κυρία μου.

The Prodigy – Voodoo People


Τόσο κυνηγητό γι’αυτή τη βαλίτσα, λες “δε μπορεί, κάτι πολύτιμο θα’χει μέσα”. Τελικά είχε τον Keith Flint.

Aphex Twin – Come to Daddy


OK, εδώ το τρέξιμο είναι μόνο σ’ένα μικρό σημείο του κλιπ αλλά είναι τρέξιμο παιδακίων με τη φάτσα του Aphex Twin. Μια εικόνα τόσο creepy που κάνει αυτό το κλιπ να έρχεται πρώτο στο μυαλό στην εν λόγω κατηγορία, επομένως δικαιωματικά πιάνεται.

Fatboy Slim – Right Here Right Now


350 δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, σ’ένα βίντεο κλιπ – λανθάνον σχόλιο πάνω στο εφήμερο της ύπαρξης και το ανούσιο ratrace στο οποίο έχει εκφυλιστεί η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Outkast – B.O.B.


Λοιπόν αν θέλετε να ξέρετε, το 2000, τέκνικλι, πιάνεται στη 10ετία του 90, οπότε ξεκολλάτε (κομματάρα επίσης).

Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η χωρίς λόγο αναδρομή μας σε βίντεο κλιπ από τα 90s που δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν.

Αν σου αρέσει και σένα να τρέχεις, αλλά μόνο στα ψέματα επειδή δε θες και να κουράζεσαι, μπορείς να τρέξεις κάνοντας scroll down στο tablet, το pc ή το κινητό σου και ίσως πας στην πρώτη μέρα του Εjekt Festival τσαμπέ: Παίξε στο διαγωνισμό Run to the Stage της Ηeineken (ούπσι, τελικά δεν ήταν και τόοοοσο χωρίς λόγο η αναδρομή), πιάσε κάγκελο σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα και μπες στην κλήρωση για ένα διπλό εισιτήριο για το φεστιβάλ. Κληρώνεται ένα εισιτήριο κάθε μέρα και μπορείς να παίξεις όσες φορές θέλεις. Άντε, καλό σκρολάρισμα.

Best of internet