Quantcast

Τσεκάρετε το νέο videoclip των Melt Mountain που μόλις κυκλοφόρησε

Οι Melt Mountain παρουσιάζουν το πρωτο του άλμπουμ στις 15 Ιουνίου στην Death Disco

LUBEN CREW

13 Ιουνίου 2017

Από το 2014, με την κυκλοφορία του ομώνυμου EP τους, οι Melt Mountain φτιάχνουν ένα μουσικό τοπίο με πολύπλοκη θεματολογία και με μια αφήγηση με την οποία μπορεί κανείς εύκολα να ταυτιστεί.

Με το πρωτο τους άλμπουμ το “Superfetish“, η μπάντα φτάνει σε μέρη που δεν περίμενε ότι θα φτάσει. Οι στίχοι του έχουν επιρροές από την αστική ζωή και τις συμπεριφορές της και περιγράφουν χαρακτηριστικά της ανθρώπινης προσωπικότητας όπως οι εσωτερικές συγκρούσεις, η εμμονή και η δυσπιστία. Μουσικά, περιλαμβάνει έντονα θέματα που αναπτύσσονται και αλλάζουν συνεχώς. Αυτός ο δίσκος καταφέρνει να ενώσει σημεία της συνειρμικής σκέψης και δίνει ώθηση στην δυναμική εκείνη που λιώνει τα βουνά στο πέρασμά της.

Στο πρωτο τους videoclip για το τραγούδι “Leech Cities“, βλέπουμε μια αστική περιπλάνηση στην νυχτερινή Αθήνα. Ο πρωταγωνιστής φαίνεται να ψάχνει μέσα στην πόλη για μια διέξοδο από αυτήν, άλλα σίγουρα θέλει να ξεφύγει από το τσιμέντο;

Την παραγωγή του album έκαναν οι ίδιοι οι Melt Mountain και το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων έγινε live σε τέσσερις μέρες τον Φεβρουάριο του 2016 στο Urban Studio στην Αθήνα. Η εικονογράφηση ολόκληρου του artwork είναι του Never Brush My Teeth.

 

Το “Superfetish” κυκλοφορεί σε special edition LP και digital album από την Inner Ear.

https://www.facebook.com/meltmountain/

Best of internet