Quantcast

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Οι HIM ανακοίνωσαν ότι διαλύονται μετά την επερχόμενη περιοδεία τους

Η μουσική κοινότητα εμβρόντητη ενημερώθηκε ότι οι HIM υπήρχαν ακόμη

President Creed

7 Μαρτίου 2017

Το συγκρότημα HIM υπάρχει ακόμα, απ’ ό,τι φαίνεται, μιας και την Κυριακή ανακοίνωσε ότι θα το διαλύσει μετά την ολοκλήρωση του επερχόμενού τους tour. Το συγκρότημα το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστό (σε έφηβους ) κυρίως από το 2000 κι έπειτα, ανακοίνωσε επίσημα τη διάλυσή του ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια (!) μουσικής δραστηριότητας.

Παρ’ ό,τι οι περισσότεροι μπορεί να θεωρούσαν ότι -λογικά- οι HIM θα είχαν ήδη διαλυθεί προ πολλού, ωστόσο η ανακοίνωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους ήρθε να μας θυμίσει ότι υπάρχουν ακόμη και μάλιστα ότι κανονίζουν ένα μάτσο αποχαιρετιστήρια λάηβ (Πυξ Λαξ style). Βέβαια υπήρχαν μερικοί φανατικοί θαυμαστές του συγκροτήματος, όπως ο δικός μας Gogol Bordello, ο οποίος πιθανώς είναι καταρρακωμένος μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Ville Valo.

 

Όπως αναφέρει η σελίδα τους στο facebook:

Μέτα από ένα τέταρτο του αιώνα με αγάπη και metal να συνδυάζονται, νιώθουμε ειλικρινά ότι οι HIM ολοκλήρωσαν την… αφύσικη πορεία τους και ένα αντίο πρέπει να ειπωθεί έτσι ώστε να εξερευνηθούν στη συνέχεια νέα αρώματα, νέες εικόνες και νέοι ήχοι. Ολοκληρώσαμε το μοτίβο, λύσαμε το παζλ και γυρίσαμε το κλειδί. Σας ευχαριστούμε

 

Πραγματικά δυσάρεστα τα νέα για τους Έλληνες φανς, αφού όχι μόνο διαλύεται η μπάντα, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται καν η Ελλάδα στις στάσεις της αποχαιρετιστήριας περιοδείας. Άτιμο 2017 τελικά είσαι το ίδιο σκληρό με το 2016.

Best of internet