Quantcast

Ένα Breaking Bad Flash Game που θα μας κάνει όλους να νιώσουμε καλύτερα

Γίνε και εσύ ένας μικρός Heisenberg

Hard Candy

31 Ιανουαρίου 2014

1

Είσαι σε φάση άρνησης  και υποφέρεις ακόμα από την εξάρτηση σου από το Breaking Bad; Θέλεις να γυρίσει πίσω, σε μια πιο ευτυχισμένη εποχή που στο Breaking Bad όλα περιστρέφονταν γύρω από έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να ταΐσει την οικογένεια του με μπέικον με χαμηλά λιπαρά και να πιάσει την αναθεματισμένη μύγα που δεν τον αφήνει σε ησυχία;

Το Luben είναι εδώ για να σε κάνει να ξαναζήσεις ένα από τα μεγαλύτερα show όλων των εποχών σε μορφή ενός 2D side-scrolling flash game. Μπορείς να μπεις στο ρόλο του Walter White έχοντας σαν σκοπό την συλλογή μετρητών, συστατικών για παρασκευή meth, καθώς και μπέικον και αυγών (φυσικά για το οικογενειακό πρωινό της οικογένειας White).  Έρχεσαι αντιμέτωπος με τους «εχθρούς» του αγαπημένου μας Heisenberg και στο τελικό στάδιο της κάθε πίστας παραδίδεις το προϊόν στον Jesse, ο οποίος σας συγχαίρει για τις μαγειρικές σας ικανότητες καθώς μία βροχή χρημάτων πέφτει  από τον ουρανό.

Είναι ένα απλό αλλά διασκεδαστικό παιχνίδι, γεμάτο από αναφορές σχετικά με την σειρά και πάνω από όλα δωρεάν! Για να λιώσεις στο συγκεκριμένο flash game πάτα εδώ μικρέ μου Heisenberg.

2

3

4

5

6

7

 

 

Best of internet