Quantcast

Μαύρη τρύπα ρουφάει ολόκληρο το Fortnite, έντρομοι gamers απλά μένουν να κοιτάνε την οθόνη

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

THE NERDSTREAM

14 Οκτωβρίου 2019

Αν αυτή τη στιγμή το ανιψάκι σας είναι απαρηγόρητο και δεν γνωρίζετε το γιατί, τότε θα σας το εξηγήσουμε εμείς αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Ο λόγος είναι ότι το Fortnite, το εξαιρετικά δημοφιλές game που δεν αφήνει τα παιδιά να προοδεύσουν στο σχολείο (αλλά βελτιώνει φουλ τις ικανότητές τους στον χορό) βάρεσε μαζικό game over από το πουθενά.

Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Χτες εκατομμύρια gamers συντονίστηκαν online προκειμένου να παρακολουθήσουν το event που επιφύλασσε η Epic για την 10η σεζόν του παιχνιδιού. Στο τέλος του countdown λοιπόν οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά εμβρόντητοι μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Ένα big bang που ρούφηξε ολόκληρο τον χάρτη του παιχνιδιού μέσα σε μια αχανή μαύρη τρύπα. Να, κάπως έτσι:

Μ’ αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι πλέον unplayable, αφού όποιος μπει να παίξει απλά θα βρει την άβυσσο να τον κοιτάει ευθεία μέσα στα μάτια. Φυσικά, η Epic δεν βάρεσε απλά πιστόλι αλλά κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζει μια νέα εκδοχή του παιχνιδιού. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει, αλλά τα τζιμάνια του gaming ήδη άρχισαν τις αποκρυπτογραφήσεις που δείχνουν ότι μάλλον κάτι έρχεται αύριο, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, 13:00 (ώρα Ελλάδος):

Σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό είναι μεγάλη υπόθεση αφού δεν έχει προηγηθεί ξανά κάτι ανάλογο σε μεγάλη κλίμακα, πόσο μάλλον αφού αφορά το δημοφιλέστερο online παιχνίδι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Όπως και να ‘χει, καθώς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ας απολαύσουμε μερικές στιγμές Ολύμπιας ψυχραιμίας που ακολούθησαν την κατάρρευση του Fortnite σε ζωντανή μετάδοση:

 

Best of internet