Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 5, κι είναι καλές

Αρχίστε να ψάχνετε αγοραστή νεφρού καλού κακού

THE NERDSTREAM

19 Απριλίου 2019

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, φίλες και φίλοι, κοντεύουν 6 χρόνια απ’ όταν κυκλοφόρησε το PlayStation 4 κι αν μη τι άλλο είχε φτάσει η ώρα για την επόμενη κονσόλα της Sony που θα φρόντιζε έτσι ώστε να ξεφραγκιαστούμε και να μην ξαναδεί κανείς μας το φως του ήλιου.

Τώρα, λοιπόν, έσκασαν οι πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 5 (αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημο όνομα ακόμα) αφού ο μαν που βρίσκεται πίσω από το στήσιμο του PS4, Mark Cerny, μίλησε αναλυτικά στο Wired για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη Sony:

Συγκεκριμένα, ο Cerny είπε πως δεν θα πρόκειται απλώς για βελτίωση της προηγούμενης κονσόλας αλλά για ριζική αλλαγή στην προσέγγιση της Sony προς το gaming. Ως προς αυτό δεν είχαμε και πολλές λεπτομέρειες, οπότε πάμε στα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν. Το βασικό είναι πως  θα είναι εξοπλισμένο με δίσκο SSD, ο οποίος θα είναι γρηγορότερος από οποιονδήποτε αντίστοιχο δίσκο διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ θα υπάρχει επίσης backwards compatibility με τα παιχνίδια του PlayStation 4.

Κατά τ’ άλλα, μάλλον θα πρέπει να το περιμένουμε γύρω στο 2020, ενώ όσον αφορά την καυτή πατάτα (την τιμή δηλαδή) ο Cerny είπε πως θα είναι δελεαστική σε σχέση με το πόσο υπερ-τούμπανο θα είναι τεχνολογικά η κονσόλα. Με άλλα λόγια, θα ξεφραγκιαστούμε.

Best of internet