Quantcast

gameAthlon 2018: Το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας επιστρέφει και φέτος, ακόμα πιο δυνατό

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ παίζει δυνατά στο απόλυτο gaming και eSports event της Αθήνας που επιστρέφει στις 2 & 3 Ιουνίου

THE NERDSTREAM

2 Ιουνίου 2018

Η αλήθεια είναι οτι τα gaming events στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ιδιαίτερα συχνά. Αυτό όμως τείνει να αλλάξει τα τελευταία χρόνια που συμβαίνουν όλο και περισσότερες διοργανώσεις, μεγάλες σε όγκο και με φοβερές συμμετοχές και happenings.

Έτσι είναι και το gameAthlon 2018 που διοργανώνεται απο τους CowboyTV με την στήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και επιστρέφει και φέτος, ακόμα πιο δυνατό.

Το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας, το gameAthlon 2018, ανοίγει τις πόρτες του για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, Tae Kwon Do, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου 2018, με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το gameAthlon 2018 έρχεται με στόχο να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών του 2017, το οποίο είχε ξεπεράσει τους 1.400 παίχτες. Πάνω από 18 τουρνουά gaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν οι τελικοί αγώνες FIFA και LOL, θα διεξαχθούν σε μία αρένα 3,5 στρεμμάτων, με 130 κονσόλες XBOX & PS4 και περισσότερα από 100 PC, και οι παίκτες θα διεκδικήσουν έπαθλα που ξεπερνούν τα €20.000.

Πολλές ακόμα δράσεις και εκπλήξεις περιμένουν τους λάτρεις του gaming, της τεχνολογίας και των eSports που θα βρεθούν στο mega event. Δημοφιλείς YouTubers και Pro-Gamers θα συμμετάσχουν στο 360ο stage, την παρουσία των οποίων οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και από 3 viewing points.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο gameAthlon 2018, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μοναδικά high-tech activations από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, μέσα από τα οποία θα μπορούν να δημιουργήσουν το ψηφιακό τους 3D avatar, να ζωγραφίσουν σε VR περιβάλλον τα δικά τους έργα, να ανακαλύψουν το βαθμό των ικανοτήτων τους συμμετέχοντας σε πρωτότυπα παιχνίδια συγκέντρωσης και να παίξουν σε mixed reality περιβάλλον με μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, Microsoft HoloLens.

Οι επισκέπτες του gameAthlon 2018 θα μπορούν, ακόμα, να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου να δοκιμάσουν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών όπως το Detroit Become Human σε  PS4 και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο gaming. Κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες από τον χώρο του gaming οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο e-shop www.germanos.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο gameathlon.eu.

Best of internet