Quantcast

Φήμες θέλουν το επόμενο Assassin’s Creed να παθαίνει αρχαίο ελληνικό πολιτισμό

THIS IS UBISOFT

THE NERDSTREAM

20 Μαρτίου 2018

Αν το Assassin’s Creed Origins σας είχε ψήσει με το αρχαιο-αιγυπτιακό στοιχείο του, τότε η επόμενη φήμη που κυκλοφορεί από χτες στο internet ενδέχεται να σας χαροποιήσει ακόμα περισσότερο. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Ubisoft στοχεύει στο να κρατήσει το Assassin’s Creed στην αρχαιότητα και να μεταφέρει το επόμενο game – μα πού αλλού – στην αρχαία Ελλάδα.

Σύμφωνα με την φημολογία αυτή που προέρχεται από το Comicbook.com, το οποίο είναι γνωστό για τις καλές πηγές του γενικά, αρχικά το Assassin’s Creed Origins επρόκειτο να περιέχει και την ντόπια αρχαιότητα ώστε να διαδώσει λίγο αθάνατο ελληνικό πνεύμα στους βάρβαρους gamers του πλανήτη, αλλά τελικά η Ubisoft αποφάσισε να κρατήσει το αρχαιο-ελληνικό setting για τον επόμενο τίτλο του εξαιρετικά δημοφιλούς franchise.

Ήδη υπήρχε μια σχετική φημολογία βέβαια όταν ο art director του παιχνιδιού, Raphael Lacoste, είχε ποστάρει στο Twitter αυτήν την ultra-γραφική φωτογραφία από τα υπέροχα Μετέωρα, στα οποία επ’ ευκαιρία στέλνουμε τα φιλιά μας.

Το επόμενο Assassin’s Creed προετοιμάζεται ήδη από το 2017 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PS4, Xbox One και PC.

Best of internet