Quantcast

Φωτιά στα κινητά από σήμερα με την mobile έκδοση του Fortnite: Battle Royale

Ξεκινήσανε ήδη τα sign-ups

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2018

OK, το Fortnite έχει προκαλέσει μέγα πανικό. Είναι γνωστά πράματα αυτά. Από πέρσι ειδικά που από co-op RPG το γύρισε σε διαολεμένο shooter με το standalone mode Battle Royale, το παιχνίδι έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στο σύμπαν, αφού ξεπέρασε το League of Legends κι έγινε το νο.1 game στην πλατφόρμα του Twitch.

Ε, τώρα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός, αφού τις προηγούμενες μέρες η Epic Games ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια mobile έκδοση του παιχνιδιού για iOS και Android. Παράλληλα,  οι mobile εκδόσεις θα έχουν cross-play με τα PS4, PC και Mac, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να κρατήσουν την πρόοδό τους από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

Τα sign-ups για τους κατόχους συσκευών της Apple, λοιπόν, ξεκινάνε από σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου, εφόσον αυτές τηρούν τις μίνιμουμ προδιαγραφές του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την Epic, τα invites πρόκειται να σκάσουν μύτη λίγο μετά από τις εγγραφές, το οποίο σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι διαθέσιμο από σήμερα μέσα στη μέρα μέχρι και αργότερα μέσα στη βδομάδα. Όσον αφορά τις Android συσκευές, ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει το Fortnite.

Δείτε εδώ αναλυτικά πώς να κάνετε sign-up στην ιστοσελίδα του Fortnite και μείνετε συντονισμένοι στο Twitter του παιχνιδιού για λεπτομέρειες.

Best of internet