Quantcast

Το Pokemon Go το γυρίζει σε Jurassic Park και θα μας βάλει να κυνηγιόμαστε με δεινόσαυρους στην Πατησίων

Ρε τι τραβάμε μεγάλοι άνθρωποι

THE NERDSTREAM

8 Μαρτίου 2018

Θυμάσται το Pokemon Go; Ακριβώς, σχεδόν κανείς δεν το θυμάται πια – παρόλο που είχε προσφέρει ένα αξιοσημείωτο δημοσιογραφικό πλούτο στην παρούσα ιστοσελίδα. Με μια τέτοια σκέψη ξεκίνησε μάλλον κι η εταιρία που το είχε φτιάξει, η Ludia, οπότε είπε να προσπαθήσει να το απογειώσει μπας και το θυμηθεί κανένας άνθρωπος. Γιατί να κυνηγάς Pokemon την ώρα που μπορούν να σε κυνηγήσουν δεινόσαυροι; Και κάπως έτσι εγένετο Jurassic World Alive.

Όπως είναι προφανές από τον τίτλο του παιχνιδιού, θα πρόκειται για μια Jurassic Park εκδοχή του Pokemon Go, σχεδιασμένη ώστε να συμπέσει με την νέα ταινία Jurassic World: Fallen Kingdom που έρχεται το καλοκαίρι. Το Jurassic World Alive λοιπόν θα είναι κι αυτό ένα mobile, location-based, augmented reality παιχνίδι που θα σε βάζει να ψάχνεις δεινόσαυρους, να τους πιάνεις και να τους βάζεις να τις παίζουν με δεινόσαυρους αλλονών.

Δεν θα πούμε ψέματα, ακούγεται λίγο ψηστικό το σκηνικό και μάλλον θα καταδεχθούμε να το παίξουμε για καμιά βδομάδα μέχρι να το βαρεθούμε και να ξεχάσουμε εντελώς την ύπαρξή του. Δείτε το trailer ώστε να ψηθείτε κι εσείς:

Best of internet