Quantcast

Φήμες θέλουν το GTA να επιστρέφει επιτέλους το 2022 στην Vice City

Θα το παίξουν τα παιδιά μας

THE NERDSTREAM

6 Μαρτίου 2018

Αυτές είναι μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φήμες, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Σύμφωνα με την εκπομπή του The Know στο YouTube, η οποία επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες εκ των έσω, υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα να φαίνεται επιτέλους φως στο τούνελ σχετικά με το πότε θα έχουμε στα χέρια μας τον επόμενο τίτλο Grand Theft Auto, αφού ήδη έχουν περάσει 5 χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5.

Οι πληροφορίες του The Know λοιπόν μας λένε ότι η Rockstar ετοιμάζει το παιχνίδι με την κωδική ονομασία Project Americas και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 3 ή 4 χρόνια. Ο τόπος του εγκλήματος, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι και πάλι η Vice City (δηλαδή η GTA εκδοχή της Φλόριντα), ενώ ένα τμήμα του θα διαδραματίζεται επίσης στην Νότια Αμερική.

Φυσικά, όλα αυτά θυμίζουν το GTA Vice City κι αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό, αφού το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2002 και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή της σειράς. Αυτήν την φορά, οι παίκτες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων πρωταγωνιστών, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκεται για πρώτη φορά κι ένας γυναικείος χαρακτήρας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Best of internet