Quantcast

Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Red Dead Redemption 2

Έρχεται για Playstation 4 και για Xbox One

Χρήστος Πρόεδρος

2 Φεβρουαρίου 2018

Από αναβολή σε αναβολή, η Rockstar επιτέλους μας έδωσε μια οριστική (ελπίζουμε) ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο “Red Dead Redemtion 2”, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 για Playstation 4 και XboxOne. Όπως διαβάζουμε στο blog της Rockstar Games, η εταιρεία ουσιαστικά λέει «Σόρι για την καθυστέρηση, αλλά θέλαμε να τσεκάρουμε κάτι τελευταίες λεπτομέρειες»:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2018. Ζητούμε συγγνώμη για όσους απογοητεύονται από αυτή την καθυστέρηση. Ενώ ελπίζαμε να έχουμε το παιχνίδι νωρίτερα, χρειαζόμαστε λίγο επιπλέον χρόνο για να το τελειοποιήσουμε».

Το Red Dead Redemtion 2 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε το φθινόπωρο του 2017, όταν πήρε αναβολή για  την άνοιξη του 2018 και τώρα η Rockstar μας λέει ότι θα το έχουμε τέλη Οκτωβρίου του 2018. Ελπίζουμε να προλάβει να κυκλοφορήσει, πριν πάρει άλλη αναβολή, ή I5. Στα καλά νέα, το παιχνίδι φαίνεται εντυπωσιακό, απ’ ό,τι βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει ήδη από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Το Red Dead Redemption 2 θα είναι prequel του πρώτου τίτλου, με νέο πρωταγωνιστή τον Arthur Morgan, μέλος της συμμορίας του Dutch Van der Linde, o οποίος επιβιώνει μαχόμενος και κλέβοντας στην καρδιά της Αμερικής. Με τη σημερινή ανάρτηση στo blog της Rockstar, βλέπουμε και μερικές καινούριες εικόνες και η εντύπωση που μας δίνουν είναι ότι μάλλον θα αξίζει τον κόπο και αυτή η αναμονή.

Best of internet