Quantcast

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το Wolfenstein II: The New Colossus

Ο «Terror Billy» επιστρέφει στις 27 Οκτωβρίου για να πολεμήσει ναζιστικά σάιμποργκ στη Νέα Ορλεάνη

Χρήστος Πρόεδρος

29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο William Joseph “B.J.” Blazkowicz επιστρέφει σπίτι για να αντιμετωπίσει τη ναζιστική απειλή καθώς εισβάλλει στην καρδιά των ΗΠΑ  στο sequel του first person shooter παιχνιδιού δράσης Wolfenstein. Συγκεκριμένα, τα γεγονότα του Wolfenstein II: The New Colossus λαμβάνουν χώρα εν έτει 1961 στην Αμερική, μερικά χρόνια μετά τη δολοφονία του General Deathshead. Ο BJ Blazkowicz είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας ενάντια στην αυτοκρατορία που έχουν στήσει οι Ναζί και ο στόχος είναι ένας: η απόλυτη εξολόθρευση τους.

Φαινόταν από πολύ νωρίς ότι το sequel του Wolfenstein θα έπαιρνε M rating, δηλαδή ότι θα μπορεί να διατίθεται μόνο σε παίκτες από 17 ετών και πάνω και όπως διαβάζουμε στο esrb, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό το rating, μεταξύ των οποίων οι φρενήρεις μάχες με ρεαλιστικές βολές, εκρήξεις και ουρλιαχτά πόνου, οι αποκεφαλισμοί, οι διαμελισμοί, οι σκηνές σεξ, αλλά και οι σκηνές όπου ο χαρακτήρας παίρνει παραισθησιογόνες ουσίες. Επίσης στο esrb αναφέρονται και σκηνές όπου ακούγονται βρισιές: “The words “f**k,” “sh*t,” and “n*gger” appear in the dialogue”.

Υπό τον τίτλο «Αντιμετωπίστε ναζιστικά σάιμποργκ» το παιχνίδι έχει την εξής περιγραφή στο Playstation Store:

Εξοπλιστείτε με το πιο εξωφρενικό οπλοστάσιο που μπορείτε να φανταστείτε και βγείτε στους δρόμους της υπό πολιορκία Βόρειας Αμερικής, για να αντιμετωπίσετε μια αμείλικτη νέα απειλή.

Ταξιδέψτε σε μερικές από τις πιο διάσημες περιοχές των ΗΠΑ, από το Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού – όπου εθεάθησαν UFO – στους πλημμυρισμένους δρόμους της Νέας Ορλεάνης του παλιού καιρού και από εκεί στους πανύψηλους ουρανοξύστες του νησιού Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ξεκινήστε τη δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση, ενώ σπέρνετε την καταστροφή στις ναζιστικές λεγεώνες με φονικά όπλα και θανάσιμες ικανότητες. Το μόνο που στέκεται ανάμεσα στην ανθρωπότητα και έναν στρατό από κυβερνετικούς υπερστρατιώτες, είστε εσείς – το μόνο που χρειάζεστε είναι κότσια, κουράγιο και κανόνια.

Το Wolfenstein II: The New Colossus θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One και το 2018 για Nintendo Switch. Μέχρι τότε, ορίστε 20 λεπτά gameplay με ναζί στη Νέα Ορλεάνη για να ξέρετε τι σας περιμένει.

Εντωμεταξύ μπορείτε να παίξετε το παλιό το Wolfenstein το Ορθόδοξο δωρεάν από τον υπολογιστή σας εδώ.

Best of internet