Quantcast

Το God of War για PS4 θα είναι το πιο βίαιο από όλα υπόσχεται η Sony

To νέο παιχνίδι της γνωστής σειράς θα ακολουθεί τον πρωταγωνιστή του από την Ελλάδα της μυθολογίας στην αρχαία Σκανδιναβία

THE NERDSTREAM

30 Αυγούστου 2017

Δεν ξέρουμε αν ο Δίας, o Άρης και οι λοιποί θεοί του Ολύμπου είχαν την παραμικρή ιδέα ότι θα πρωταγωνιστήσουν σε μερικά άκρως αιματοβαμμένα παιχνίδια του Playstation, τα οποία βασίζονται – αρκετά χαλαρά θα μπορούσε να πει κανείς – στην ελληνική μυθολογία.  Όχι ότι έχει σημασία: η πασίγνωστη action / hack & slash σειρά God of War με πρωταγωνιστή το σπαρτιάτη πολεμιστή Κράτος (αρχιτσιράκι του Δία στην πραγματική μυθολογία) έχει εκατομμύρια οπαδούς που την αγαπάνε για το απολαυστικό, ψευδομυθολογικό σπλάτερ της.

Μετά από 4 παιχνίδια για PS2 και PS3 και μερικά ακόμη για PSP και κινητά, ήρθε η ώρα για το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Το (προβλέψιμα) God Of War, το οποίο ανεπίσημα αναφέρεται από τους πάντες ως God of War 4 θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα κάνει την αλλαγή εγκαταλείποντας το αρχαιοελληνικό setting για ένα αντίστοιχο σκανδιναβικό, καθώς ο Κράτος ταξιδεύει από την Ελλάδα για την αρχαία Σκανδιναβία μαζί με το γιο του, Ατρέα.

Μάλιστα επειδή ποτέ αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν αρκετό αίμα, ο αντιπρόεδρος marketing της Sony Asad Qizilbash μιλώντας στη Game Stop Expo στο Σαν Φρανσίσκο την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε πως το παιχνίδι θα είναι “το πιο βίαιο από όλα“, μια υπόσχεση ομολογουμένως δύσκολο να τηρηθεί.

Οι δηλώσεις του Asad είναι μετά το 5:30:15:

Παρακολούθησε live βίντεο από το κανάλι GameStop στο www.twitch.tv

Το στέλεχος της Sony δήλωσε επίσης πως το παιχνίδι θα είναι λιγότερο ένας εναντίον πολλών και πιο στραμμένο στο ένας εναντίον ενός ή δύο. Σχολίασε επίσης πως το gameplay θα είναι πιο προσωπικό, στρατηγικό και έντονο. Το trailer του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο ήταν αυτό:

Το God of War θα κυκλοφορήσει για PS4 στις αρχές του 2018.

Πηγή (1, 2)

Best of internet