Quantcast

H Augmented Reality έκδοση του Super Mario είναι ένδειξη ότι θα πεθάνει κόσμος

Και κανείς δε θα ενδιαφερθεί για να τους σώσει

Χρήστος Πρόεδρος

23 Ιουνίου 2017

“Tίνος είσαι συ”, “Ποιόν γυρεύεις” και διάφορα άλλα τέτοια σχετικά ακούει κανείς εάν πηγαίνει απλά κάπου στην όμορφή μας χώρα. Ειδικά εάν φορέσεις κάτι εξεζητημένο, ή εάν -ουάου- δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τη φάτσα σου. Φυσικά, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στο μεγάλο μήλο, αγαπητοί φίλοι, δηλαδή στη New fucking York, όπου ο κόσμος μάλλον δεν εκπλήσσεται από τίποτα.

Στη συγκεκριμένη περίτωση, ένας καταπληκτικός τύπος έφτιαξε μια VR εκδοχή της πρώτης πίστας του Super Mario και τη δοκιμάζει στο Central Park στη Νέα Υόρκη.

Πέραν όμως της φανταστικότητας του παιχνιδιού που έφτιαξε ο Abhishek Singh, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πόσο αδιάφοροι είναι όλοι οι περαστικοί οι οποίοι στη θέα ενός τύπου που είναι ντυμένος καλτ υδραυλικός με άσπρα γάντια και γυαλιά VR, ώστε δε γυρνάνε καν να κοιτάξουν και να περιεργαστούν περί τίνος πρόκειται.

Όπως φαίνεται στο βίντεο είναι απίστευτο και θέλουμε κι εμείς να το παίξουμε εδώ και τώρα και να χοροπηδήσουμε πάνω στις μαλακισμένες εχθρικές χελώνες και να φάμε όλα τα ψηφιακά παραισθησιογόνα μανητάρια μέχρι να φτάσουμε στο κάστρο. Απλά εάν προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι κάνει ο Abhishek στο Πεδίον του Άρεως, μάλλον θα έχουμε άλλα προβλήματα.

 

Best of internet