Quantcast

Emilia Clarke: Η Khaleesi θα είναι πολεμίστρια των άστρων μαζί με τον Han Solo στο spin-off του Star Wars

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία της στο cast της ταινίας της Disney για το Han Solo, που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2018

Bobol Gordello

19 Νοεμβρίου 2016

Την Emilia Clarke τη μάθαμε για τα καλά ως Daenerys Targaryen και Khaleesi και Δρακομάνα, παρότι έχει παίξει και αλλού, όχι βέβαια με την επιτυχία που έχει ως διεκδικήτρια του Θρόνου [“Dom Hemingway” (2013), “Terminator: Genesys” (2015), “Me Before You” (2016)].

emilia-clarke-791615

Ήρθε, όμως, η ώρα να δούμε την Emilia και σε έναν άλλο ρόλο, τελείως διαφορετικό από εκείνον της ξανθομαλλούσας πορθήτριας του Westeros με τα δρακιά και το μεγάλο στόλο. Γιατί αυτήν τη φορά η Emilia δε θα χει στο πλευρό της πολεμισταράδες ή συμβουλάτορες ολκής όπως ο Khal Drogo, ο Ser Jorah Mormont ή ο Tyrion Lannister, αλλά διαστημικοί ληστές, όπως ο Han Solo και ο Lando Carlissian των Star Wars.

lando-han-solo

Lando Carlissian και Han Solo

Είναι και επίσημο, πλέον, πως η Emilia Clarke θα είναι στο casting της spin-off ταινίας των Star Wars που ετοιμάζει η Disney για το Han Solo, ταινία που δεν έχει ακόμα όνομα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες το Μάρτιο του 2018. Το Han Solo θα υποδυθεί ο Alden Ehrenreich (“Hail, Caesar”) ενώ το “συνάδελφό” του Lando Carlissian θα υποδυθεί ο Donald Glover (“Community”, “Bring Him Home”).

3624

Ο νέος Han Solo

Η ταινία θα είναι ένα αφιέρωμα στη νιότη του Han Solo και θα αποτυπώνει την πορεία αυτού και του Lando Carlissian προς την κορυφή των διαστημικών κακοποιών, έχοντας τη δυνατότητα να γίνει αποτελέσει το τέλειο ορεκτικό για το 8ο επεισόδιο των Star Wars. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Γενάρη.

rey-finn-kylo-ren-star-wars-episode-7-force-awakens-characters

Αναμένουμε.

Best of internet