Quantcast

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ γύρισε μια ταινία που δε θα τη δεις ποτέ

Θα τη δουν όμως τα εγγόνια σου εάν υπάρχουν σινεμά το 2115

President Creed

9 Μαΐου 2016

Εάν τα εγγόνια σας βγουν έστω και λίγο χίπστερ τότε σίγουρα θα λατρέψουν τη νέα ταινία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ η οποία μόλις γυρίστηκε και ήδη κλείστηκε σε μια θυρίδα για 100 χρόνια. Μετά από έναν αιώνα η θυρίδα αυτή θα ανοίξει και η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες κινηματογράφου (εάν υπάρχουν ακόμα), ή στην τηλεόραση (εάν υπάρχει ακόμα), ή στο ίντερνετ (που σίγουρα θα υπάρχει ακόμα).

discover-100-years-14d0030c

Η ταινία “Louis XIII” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζον Μαλκοβιτς θα παρουσιαστεί φέτος στις Κάννες, αλλά δεν θα παιχτεί εκεί, γιατί η κόπια είναι κλεισμένη σε θυρίδα μέχρι την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας. Μην κανονίσετε τίποτα στις 18 Νοεμβρίου 2115, γιατί τότε θα κάνει πρεμιέρα η καινούρια ταινία του Ροντρίγκεζ, αγαπητοί φίλοι.

Η ταινία είναι επιστημονικής φαντασίας και δείχνει μια εικόνα του μέλλοντος με ρετροφουτουριστική διάθεση. Όπως δήλωσε ο Τζον Μάλκοβιτς:

«Υπήρξαν πολλές εκδοχές του πώς θα μπορούσαμε να απεικονίσουμε το μέλλον (…) Ενα απίστευτα high tech, πέρα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όραμα για τον κόσμο, με σύνθημα την επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ρετρό μέλλον όπως το είχαν φανταστεί οι πρωτοπόροι της επιστημονικής φαντασίας τις δεκαετίες του 1940 και του 1950», τονίζει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που έκανε ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να φανταστεί τον κόσμο σε 100 χρόνια.

Για τα υπόλοιπα 100 χρόνια μπορείτε να βλέπετε αυτό το trailer διάρκειας ενός λεπτού για να ξέρετε στο περίπου τι θα  π ε ρ ι μ ε ν ε τ ε.

Best of internet