Quantcast

O Jonathan Banks ξανά στο ρόλο του Mike και στο spinoff του Breaking Bad: Better Call Saul

Ο πιο αγαπητός δεύτερος ρόλος κακού των τελευταίων χρόνων στην τηλεοπτική οθόνη, συνεχίζει το saga του Breaking Bad στο -αμφιλεγόμενο- spinoff στο πλευρό του Saul Goodman

Eris Priestley

30 Ιανουαρίου 2014

banks30f-1-web

Με τελική ημερομηνία πρεμιέρας μέσα στον Νοέμβριο του 2014 θα συνεχίσει -όπως ανακοινώνει- το AMC την σειρά spinoff του αγαπημένου Breaking Bad: Better Call Saul.

Πρωταγωνιστής της αναμενόμενης -όσο και αμφιλεγόμενης- σειράς θα είναι φυσικά ο μεγάλος Bob Odenkirk, γνωστός ήδη από τον comic relief ρόλο του σαν αδίστακτος δικηγόρος Saul Goodman στη σειρά που σάρωσε τα Emmy και μας καθήλωσε για πέντε συνεχόμενες σεζόν.

tv-better-call-saul

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το AMC ξεκαθαρίζει ότι το περιβάλλον στο οποίο εκτυλίσσεται το Better Call Saul βρίσκεται κάπου πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Breaking Bad και δεν σχετίζεται άμεσα ούτε με τους χαρακτήρες αλλά ούτε ακριβώς και με το σενάριο.

Σύμφωνα με το IMDB το Better Call Saul είναι ένα prequel που ακολουθεί τον Saul Goodman στις περιπέτειες του τον καιρό που προσπαθούσε να χτίσει την καριέρα του σαν απατεώνας δικηγόρος στην Αλμπουγκέρκη του Νέου Μεξικο. Ο Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) που σύμφωνα με το μυθιστορηματικό saga ακολουθεί τον Saul σαν βοηθός του από εκείνη την εποχή είναι μέχρις στιγμής ο μόνος επίσημα επιβεβαιωμένος χαρακτήρας του BB που θα συμμετάσχει στο cast της σειράς. Αυτό παρότι ο Vince Gilligan , δημιουργός και σεναριογράφος και των δύο σειρών, ανακοίνωσε πέρυσι στο Access Hollywood την επιθυμία του για cameo εμφανίσεις και του Walter White αλλά και του Aaron Paul. Εμείς φυσικά αναμένουμε.

Best of internet