Quantcast

10 Tαινίες που πρέπει να δείτε το 2014

Η καινούρια χρονιά έρχεται σε λίγες μέρες και φέρνει μαζί της τρομερές κινηματογραφικές παραγωγές

danaouki-hime

26 Δεκεμβρίου 2013

Το 2014 αναμένεται να είναι γεμάτο κινηματογραφικές εκπλήξεις, μεγάλες επιστροφές και πολυαναμενόμενα σίκουελ. Εμείς σας προτείνουμε όμως τις δέκα ταινίες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!

 
 

10. The Lego Movie

Σκηνοθεσία: Phil Lord, Chris Miller

Η ομάδα που έφτιαξε το επιτυχημένο και τρομερά αστείο Cloudy With a Chance of Meatballs δοκιμάζουν την τύχη τους με ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων. Προετοιμαστείτε να λυθείτε στα γέλια, σας δίνουμε μόνο ένα στοιχείο: o Will Arnett (ναι αυτός ο περίεργος τύπος που θυμάστε από το Arrested Development) θα παίζει τον Batman – το νου σου Ben Affleck!

 
 

9. X-Men: Days of Future Past

Σκηνοθεσία: Bryan Singer

Ή αλλιώς X-Men: Η μέρα της κρίσεως! Η ομάδα της ταινίας του 2011 επιστρέφει για ένα φαντασμαγορικό σίκουελ, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει την αρχική ταινία. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει Wolverin ο οποίος ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να αποτρέψει μια βιβλική καταστροφή. Μεγάλο ατού είναι και ο James McAvoy ως νεαρός Καθηγητής Ξαβιέ, που δίνει έναν άλλο τόνο στον σοβαρό χαρακτήρα.

 
 

8. Dumb and Dumber To

Σκηνοθεσία: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Είκοσι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του ντεμπούτου των αδερφών Φαρέλι, Dumb and Dumber, έρχεται το σίκουελ με τους αγαπημένους Jim Carrey και Jeff Daniels να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σαν Χάρι και Λόϊντ για να βρουν τα χαμένα παιδιά τους. Συμμετέχει και η Jennifer Lawrence σαν μια νέα βερσιόν της Kathleen Turner.

 
 

7. Inside Llewyn Davis

Σκηνοθεσία: Joel και Ethan Coen

Οι αδερφοί Κοέν μας φέρνουν δημιουργούν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, μια σκοτεινή μαύρη κωμωδία που σατιρίζει τη Νέα Υόρκη των ’60s, όπου ο άτυχος ομώνυμος τραγουδιστής της φόλκ προσπαθεί να κάνει την τύχη του.

 
 

6. The Monuments Men

Σκηνοθεσία: George Clooney

O George Clooney μας μεταφέρει στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου μια ομάδα αμερικανών έχει ως αποστολή να προστατέψει έργα τέχνης και μνημεία από τις λεηλασίες των Ναζί. Σκεφτείτε κάτι σε Ocean’s 11, λαμπερό καστ αλλά αντί για σμόκινγκ και μαρτίνι έχει μεταλλικά κράνη και γάλα σε σκόνη.

http://www.youtube.com/watch?v=eYHSPmQiS48

 
 

5. Her

Σκηνοθεσία: Spike Jonze

Λατρεύουμε τον Spike Jonze, την τρομερή αισθητική του και τον κυνισμό του. Περιμένουμε πως και πως την καινούρια του ταινία με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix, ο οποίος ερωτεύεται τον υπολογιστή του. Επιστημονική φαντασία, ανεκπλήρωτος έρωτας και σάουντρακ από τους Arcade Fire…δεν το χάνουμε με τίποτα!

 
 

4. Noah

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky

Ο γνωστός σκηνοθέτης στρέφεται στην καινούρια του ταινία στο γνωστό βιβλικό έπος, μεταμορφώνει τον Russel Crowe σε σοβαρό πρωταγωνιστή, μαζεύει δυνατές δευτερεύοντες ερμηνείες από Anthony Hopkins, Jennifer Conneli και Emma Watson και ετοιμάζεται να σπάσει τα ρεκόρ του Box Office.

 
 

3. Sin City: A Dame to Kill For

Σκηνοθεσία: Frank Miller, Robert Rodriguez

Το περιμένουμε τόσα χρόνια – παραλίγο μια δεκαετία – και φέτος πια ήρθε η μεγάλη στιγμή! Το πιο αναμενόμενο σίκουελ επιτέλους μετά από πολλές δυσκολίες, όπως τον θάνατο της Brittany Murphy στην οποία ανήκε ο βασικός ρόλος, έρχεται να μας συνεπάρει. Με τον Robert Rodriguez, φυσικά, στο σκηνοθετικό τιμόνι και καινούριες συμμετοχές όπως τον Joseph Gordon-Levitt, τον Josh Brolin και τη Lady Gaga.

 
 

2. Interstellar

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Τι μπορεί να ακολουθήσει την εκπληκτική τριλογία του Μπάτμαν, φυσικά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας για το διάστημα και το ταξίδι στο χρόνο είναι καλή επιλογή. Δεν ξέρουμε ακόμη πολλά για την καινούρια ταινία του Christopher Nolan πέρα από δυνατό καστ που περιλαμβάνει Matthew McConaughey και Michael Caine και ένα μικρό teaser που είδαμε πριν λίγες μέρες.

1. The Grand Budapest Hotel

Σκηνοθεσία: Wes Anderson

Είναι πρώτο στη λίστα μας λόγω προσωπικής αδυναμίας στον Wes Anderson και τις μοναδικές ταινίες του. Η όγδοη ταινία του περιγράφει τις περιπέτειες ενός θρυλικού concierge (Ralph Fiennes) και του μαθητευόμενου του στο ομώνυμο ξενοδοχείο. Από το trailer ήδη καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για άλλο ένα μαγικό, χρωματιστό και ξεκαρδιστικό παραλήρημα από αυτά που μόνο ο Anderson ξέρει να δημιουργεί. Άχρηστη πληροφορία της ημέρας: είναι η έβδομη συνεργασία του με τον Bill Murray.

Best of internet