Quantcast

Έχουμε νέο trailer Barbie, ευχαριστούμε για το αληθινό σινεμά και για τα memes

Christopher Nolan συγνώμη αν σε πονάει

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2023

Ναι, είμαστε φουλ hyped. Για την ακρίβεια, το Barbie της Greta Gerwig (βλέπε Lady Bird και Little Women) με την Margot Robbie είναι πλέον ξεκάθαρα μία από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο το 2023. Και το νέο του trailer αυξάνει ακόμα περισσότερο αυτό το hype.

To νέο trailer λοιπόν το καθιστά σαφές πως έχουμε ένα storyline α λα The Matrix ή The Truman Show, όπου η χαρακτήρας της Barbie συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε έναν ψεύτικο κόσμο και τα λοιπά και τα λοιπά. Ας σημειώσουμε επίσης πως συμμετέχουν επίσης ο Noah Baumbach στο σενάριο, ο Alexander Desplat στη μουσική κι ο Ryan Gosling στον ρόλο του Ken φυσικά.

Τσεκάρετε παρακάτω το ολόφρεσκο υλικό και αναμείνατε μέχρι τις 21 Ιουλίου που σκάει στις αίθουσες μαζί με το Oppenheimer του Christopher Nolan για να αναδείξουν ένα κινηματογραφικό δίλημμα που θα διαχωρίσει τα παιδιά από τους άντρες, και μ’ αυτό φυσικά εννοούμε ότι οι άντρες θα πάνε να δούνε Barbie χωρίς ενδοιασμούς, φόβο και πάθος.

Στο μεταξυ, η Warner έχει φτιάξει μια A.I. πλατφόρμα όπου βάζεις μια selfie σου, ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, στο template της επίσημης αφίσας Barbie. Σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε τα data σας λοιπόν, παίξτε ελεύθερα. Το ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ήδη έχει πάρει μπρος με memes:

Best of internet