Quantcast

Μα τον Γκρίζο Γκάνταλφ, έρχονται νέες ταινίες Lord of the Rings από την Warner

Ζηλέψανε το hate του Rings of Power και είπαν να χωθούν ξανά στη φάση

THE NERDSTREAM

28 Φεβρουαρίου 2023

Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι θα έχουμε Lord of the Rings; Δεν έφτανε που τσακωνόμασταν όλο το φθινόπωρο για το The Rings of Power, τώρα θα πρέπει να το κάνουμε και στη μεγάλη οθόνη; Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται η Warner ζήλεψε το τζέρτζελο που έγινε για την πρόσφατη σειρά της Amazon και αποφάσισε να επιστρέψει στη Μέση Γη έπειτα από την αρχική αξέχαστη τριλογία του Άρχοντα και την ακόλουθη τριλογία του The Hobbit που κατά ένα μέρος σίγουρα προσπαθούμε να ξεχάσουμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, o CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αποκάλυψε πως έρχονται “multiple ‘The Lord of the Rings’ movies”, αλλά χωρίς να διευκρινήσει αν μιλάμε για νέα τριλογία ή για ανεξάρτητες μεταξύ τους ταινίες. Όπως και να ‘χει, η Warner και η New Line Cinema, που βρισκόταν πίσω από τα κινηματογραφικά LotR και Hobbit, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κόσμο του J.R.R. Tolkien.

Προφανώς, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες ακριβώς ιστορίες του Tolkien θα μεταφερθούν, αν θα ακολουθούν το “επίσημο” canon της Μέσης Γης και αν θα συνδέεται με την τηλεοπτική σειρά του Prime Video. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μένει να μάθουμε ακόμα, αλλά κρατήστε επίσης πως το 2024 η Warner βγάζει και ένα anime με τον τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, οπότε ετοιμαστείτε για μπόλικο υλικό τα επόμενα χρόνια.

Best of internet