Quantcast

Όλα τα trailers του χτεσινού Super Bowl, αλλά οκ κυρίως αυτό του The Flash με τον Batman

Δεν πιστεύουμε να υπάρχει κανένας τρελός που να έβλεπε τον αγώνα

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2023

Αν μας ρωτάτε, πρόκειται για ένα από τα πιο παράξενα πράγματα του αμερικάνικου πολιτισμού. Ως γνωστόν, το αμερικάνικο Super Bowl είναι ένα γιγάντιο γεγονός. Όχι φυσικά επειδή νοιάζεται κανείς για το ποιος θα νικήσει στο άθλημα που θρασύτατα αποκαλούν ποδόσφαιρο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, αλλά γιατί ο αμερικάνικος λαός κάθεται με ευλάβεια μπροστά από την τηλεοπτική οθόνη προκειμένου να ενωθεί σε μια ψυχή και να κάνει αυτό που κάθε αληθινός άνθρωπος αγαπάει περισσότερο: να δει διαφημίσεις.

Ανάμεσα σ’ αυτές, φυσικά, την τιμητική τους την έχουν πάντα οι επερχόμενες γιγαντοτεράστιες και πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές της χρονιάς που πρόκειται να ακολουθήσει – και μέχρι τώρα κανένα Super Bowl δεν έχει αφήσει παραπονεμένο το φιλοθεάμων και διψασμένο κοινό του σε trailers και teasers. Οκ, ίσως το φετινό, αφού τα περισσότερα από αυτά που έπαιξαν ήταν είτε ήδη διαθέσιμα online είτε δεν ήταν πια και τόοοσο εντυπωσιακά. Αλλά ντάξει, μην γκρινιάζουμε, είχε και Rihanna. <3

Σε κάθε περίπτωση, είχαμε πράμα, με τον The Flash που είχε μέσα τους Batmen να ξεχωρίζει, αλλά και franchise τίτλους όπως το Fast X, Scream VI, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Creed III, Guardians of the Galaxy Vol. 3 και άλλα. Καθίστε αναπαυτικά και τσεκάρετε με την ησυχία σας:

Best of internet