Quantcast

Στη λίστα του Vanity Fair με τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς μπήκε ο Μάκης Παπαδημητρίου για το Flux Gourmet

Λογικά καλός είναι για τα διεθνή δεδομένα

THE NERDSTREAM

4 Ιανουαρίου 2023

Έξω συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά, φίλες και φίλοι. Οκ, όχι όλοι, εδώ τουλάχιστον μιλάμε για τον Μάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος πέρσι έκανε το ξενόγλωσσο κινηματογραφικό του ντεμπούτο το Flux Gourmet του μερακλή (και φίλου της σελίδας) Peter Strickland. Ε, γι’ αυτήν την του την εξαίρετη ερμηνεία λοιπόν άρχισε να μαζεύει επαίνους και διακρίσεις.

Μια τέτοια ήρθε πριν λίγες μέρες όταν ο ηθοποιός μπήκε στην λίστα του καταξιωμένου κινηματογραφικού περιοδικού Vanity Fair με τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς, δίπλα σε μεγαθήρια όπως οι Cate Blanchett και Colin Farrell. Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα και να διαβάσετε την αιτιολόγηση του Vanity Fair εδώ.

Χαιρόμαστε λοιπόν για τον Παπαδημητρίου, όχι μόνο γιατί είναι μορφάρα, αλλά γιατί είναι κι ένας ηθοποιός που έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός ταυτόχρονα στο mainstream τηλεοπτικό κοινό (με σειρές σαν τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το Με Λένε Βαγγέλη), αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί επίσης σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς πρωταγωνιστές του ελληνικού σινεμά με το Suntan, την Πλατεία Αμερικής και την Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ μεταξύ άλλων.

Κατά τ’ άλλα, το Flux Gourmet (που έχει κι επιπλέον ελληνικό κινηματογραφικό ενδιαφέρον αφού συμπρωταγωνιστεί κι η Ariane Labed, σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου) πρόκειται να κυκλοφορήσει λογικά μέσα στον Φεβρουάριο στα ελληνικά σινεμά. Μέχρι τότε, τσεκάρετε τις προηγούμενες ταινίες του Strickland (ειδικά In Fabric και Berberian Sound Studio) για να βγάλετε σουρεαλιστικά horror γούστα.

Best of internet