Quantcast

Έσκασε το πρώτο trailer για την ταινία Barbie, επιτέλους λίγο αληθινό σινεμά

Greta Gerwig + Margot Robbie + 2001 = TRUE KINO

THE NERDSTREAM

16 Δεκεμβρίου 2022

Σε περίπτωση που δεν θεωρείτε το επερχόμενο κινηματογραφικό Barbie μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη πολύ γρήγορα. Γιατι έχουμε το πρώτο trailer για την ταινία της λατρεμένης Greta Gerwig (βλέπε Lady Bird και Little Women) με την Margot Robbie και φαίνεται αληθινά γαμάτο.

Στο teaser των 74 δευτερολέπτων βλέπουμε ουσιαστικά ένα parody/homage στην εισαγωγή του 2001: A Space Odyssey του Stanley Kubrick, και αν είχατε αμφιβολία για τις σατιρικές πλην true kino φιλοδοξίες της ταινίας ας σημειώσουμε πως συμμετέχουν επίσης ο Noah Baumbach στο σενάριο, ο Alexander Desplat στη μουσική κι ο Ryan Gosling στον ρόλο του Ken φυσικά.

Τσεκάρετε λοιπόν παρακάτω το υλικό και αναμείνατε μέχρι τις 21 Ιουλίου που σκάει στις αίθουσες μαζί με το Oppenheimer του Christopher Nolan για να αναδείξουν ένα κινηματογραφικό δίλημμα που θα διαχωρίσει τα παιδιά από τους άντρες, και μ’ αυτό φυσικά εννοούμε ότι οι άντρες θα πάνε να δούνε Barbie χωρίς ενδοιασμούς, φόβο και πάθος.

Best of internet