Quantcast

Πιστόλι τρώει το Wonder Woman 3, χλωμή και η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Τα νέα κεφάλια James Gunn και Peter Safran έχουν άλλα σχέδια για το DCEU

THE NERDSTREAM

8 Δεκεμβρίου 2022

Ένα πολύ διαφορετικό κινηματογραφικό σύμπαν της DC φαντάζονται απ’ ό,τι φαίνεται ο James Gunn και ο Peter Safran, δηλαδή τα νέα κεφάλια της DC Studios. Αν μας ρωτάτε, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα, και σίγουρα ο Gunn έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει στο superhero σινεμά, κρίνοντας από Guardians of the Galaxy και The Suicide Squad (και Peacemaker βεβαίως βεβαίως).

Τα τελευταία νέα από το DC Extended Universe λένε ότι το Wonder Woman 3 δεν είναι μια στα σχέδια της Warner, αλλά και το Man of Steel 2, που επρόκειτο να αποτελέσει την επιστροφή του Henry Cavill στον ρόλο, δεν φαίνεται να πηγαίνει προς πραγματοποίηση. Ο λόγος είναι μάλλον η χλιαρή υποδοχή που είχε τόσο το Wonder Woman 1984 όσο και το Black Adam που τίζαρε την επιστροφή του Superman.

Με άλλα λόγια, το σύμπαν που έχτιζε ο Zack Snyder δείχνει να καταρρέει συθέμελα, αλλά ούτως ή άλλως κι ο ίδιος έχει φύγει καιρό τώρα από το DCEU. Θεωρητικά την επόμενη βδομάδα περιμένουμε και πιο επίσημες ανακοινώσεις για την επανεκκίνηση της κινηματογραφικής DC, αλλά στο μεταξύ θα σημειώσουμε ότι το παρακάτω tweet της Gal Gadot από την προηγούμενη βδομάδα μοιάζει λίγο παράξενο πλέον:

Best of internet