Quantcast

Νέα ταινία φτιάχνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης, την πρώτη του εδώ και 12 χρόνια

Βέβαια το ερώτημα είναι αν θέλουμε μια νέα ταινία από τον Ρένο Χαραλαμπίδη του 2022

THE NERDSTREAM

21 Νοεμβρίου 2022

Εκεί που καθόμασταν αμέριμνοι και απολαμβάναμε την Δευτέρα μας (ποτέ κανείς κλπ), έσκασε ξαφνικά μπροστά μας η είδηση ότι ο Ρένος Χαραλαμπίδης ετοιμάζει νέα ταινία. Αν βρισκόμασταν στο 2007, δεν αποκλείεται καθόλου να μας φαινόταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι θέλουμε να δούμε νέα ταινία από τον Χαραλαμπίδη του 2022.

Ο σκηνοθέτης του No Budget Story και των Φτηνών Τσιγάρων επιστρέφει πίσω από την κάμερα για πρώτη φορά μετά από τα 4 Μαύρα Κουστούμια του 2010 για να φτιάξει μια ταινία που λέγεται Νυχτερινός Ανταποκριτής κι η οποία θα έχει τον ίδιο ως πρωταγωνιστή (τι πιο σύνηθες) σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού. Η είδηση ήρθε στο Instagram όπου ανακοινώθηκε η έναρξη των γυρισμάτων:

Ο λόγος πάντως που δεν ψηνόμαστε και πολύ για νέα χαραλαμπιδοταινία δεν είναι μόνο ότι εδώ και χρόνια πετάει τη μία κριντζιά μετά την άλλη, ή ότι έχει μεταμορφωθεί σε κινηματογραφικό Χλαπάτσα του Κούλη. Ίσως έχει έρθει σταδιακά κι η ώρα να παραδεχτούμε ψύχραιμα πως, πέρα από τις καλτ ατάκες των ταινιών του με τις οποίες μεγαλώσαμε, αυτά τα φιλμ δεν έχουν γεράσει και πολύ καλά. Αλλά θα επανέλθουμε πάνω σε αυτό.

Best of internet