Quantcast

Με Bill Skarsgard και Lily-Rose Depp βάζει μπροστά το Nosferatu του ο Robert Eggers

Δυστυχώς δεν έκατσε η τρίτη συνεργασία με Anya Taylor-Joy μετά τα The VVitch και The Northman, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από το The Northman, αλλά ο Robert Eggers κάθε άλλο παρά κώλωσε από την εμπορική του αποτυχία και ήδη ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την επόμενη ταινία του μέσα στο 2022.

Ήδη γνωρίζαμε ότι σκοπεύει να γυρίσει μια νέα εκδοχή του Nosferatu με την Anya Taylor-Joy (προφανώς) να πρωταγωνιστεί και τον Willem Dafoe να ακούγεται πολύ για τον ομώνυμο βαμπιρικό ρόλο, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι το καστ της ταινίας θα μοιάζει αρκετά διαφορετικό.

Για την ακρίβεια, ο ομώνυμος βαμπιρικός ρόλος πάει στον Bill Skarsgard που συνεχίζει τους horror ρόλους μετά από It και Castle Rock, ενώ αντικαταστάτρια της Taylor-Joy (που έφυγε από το πρότζεκτ λόγω scheduling conflict) είναι η Lily-Rose Depp, κόρη του Johnny Depp.

Διαβάζουμε επίσης πως η παραγωγή (ξανά με την Focus της Universal) ξεκινάει προς το τέλος της χρονιάς στην Πράγα, κι ελπίζουμε όντως ο Eggers να φτιάξει όπως θέλει το βαμπιρικό του passion project και να επανέλθει στις ταινιάρες μετά το μερικό στραβοπάτημα του The Northman.

Best of internet