Quantcast

Στο trailer του Spider-Man: No Way Home είναι ο Peter Parker εναντίον όλων

Ίσως και όλων των υπόλοιπων Peter Parker, θα δούμε

THE NERDSTREAM

17 Νοεμβρίου 2021

Λοιπόν, χαμός. Το περιμέναμε καιρό, είχε αργήσει αρκετά, η ιντερνετική συζήτηση γύρω από πιθανά spoilers έχει φουντώσει, το hype έχει φτάσει στον θεό. Ο λόγος βέβαια για το Spider-Man: No Way Home, το οποίο αναμένεται να βάλει το Marvel Cinematic Universe και τον χαρακτήρα βαθιά μέσα στο Multiverse που έχει γίνει μέχρι στιγμής set-up κυρίως τηλεοπτικά με το WandaVision και το Loki και συνεχίστηκε έμμεσα κινηματογραφικά με το πρόσφατο Eternals.

Το νέο trailer που κυκλοφόρησε χτες λοιπόν μας δείχνει τον Peter Parker (προς το παρόν έναν, αυτόν του Tom Holland) να έρχεται αντιμέτωπος με τους Sinister Six που προέρχονται από τις τρεις μέχρι τώρα κινηματογραφικές εκδοχές του υπερήρωα: τις πρώτες ταινίες του Sam Raimi, το reboot με τον Andrew Garfield και το τρέχον run στο MCU έπειτα από την συμφωνία Disney-Sony. Να σημειωθεί πως, όπως αναμενόταν, στο πλευρό του είναι πρωτίστως ο  Doctor Strange που ξέρει από τέτοια κοσμο-χρονικά κουλουβάχατα.

Η ταινία λοιπόν έρχεται 16 Δεκεμβρίου παρά την αρχική ημερομηνία της εταιρείας διανομής που έλεγε πως θα το δούμε δύο βδομάδες μετά τις ΗΠΑ, και μπορείτε να τσεκάρετε το trailer παρακάτω με την ησυχία σας:

Best of internet