Quantcast

Γιατί αγαπάμε το History Channel

Το μυστικό του “History channel guy” που πολλοί δεν ξέρουν.

EGO PETRO

13 Ιουνίου 2013

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το History Channel για τα ντοκιμαντέρ του. Ακόμη περισσότεροι το γνωρίζουμε για τον “History channel guy” από τα memes που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδύκτιο με την παράνοια να είχε ξεκινήσει από το παρακάτω.

 
 

tKuF1jw_history-channel-alien-guy-meme-generator

 
 

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο συγκεκριμένος ονομάζεται Giorgio A. Tsoukalos ή στα Ελληνικά Γεώργιος Α. Τσούκαλος καθώς είναι ΈΛ-ήνας. Ναι!
Έλληνας γεννημένος στην Ελβετία το 1978, ο Γιώργος εκτός από το γνωστό Meme είναι και συγγραφέας, τηλεοπτικός παρουσιαστής και υπέρμαχος της ιδέας ότι υπήρχαν αρχαίοι αστροναύτες οι οποίοι είχαν μεγάλη αλληλεπίδραση στον αρχαίο άνθρωπο. Συν τοις άλλοις, είναι και ο εκδότης του περιοδικού Legendary Times, το οποίο περιέχει άρθρα από τον Erich von Däniken (Chariots of the Gods?), David Hatcher Childress, Peter Fiebag, Robert Bauval και Luc Burgin, σχετικά με το θέμα των αρχαίων αστροναυτών. Ο Γιώργος μας, έχει εμφανιστεί στα Travel Channel, History Channel, το Sci-Fi Channel, το National Geographic Channel καθώς και σε διάφορους AM ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης είναι και συμβουλευτικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Αρχαίοι εξωγήινοι .

Παραγγείλετε σουβλάκια λοιπόν και βάλτε το video που τον έκανε γνωστό στον κόσμο των meme.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kCghhfpHtKA

 

Best of internet