Quantcast

Το Venom 2 βγήκε στα αμερικάνικα σινεμά κι έκανε την πιο πετυχημένη κινηματογραφική πρεμιέρα από την αρχή της πανδημίας

Η ΦΥΣΗ ΕΠΟΥΛΩΝΕΤΑΙ

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2021

Σιγά σιγά, όσο περνάει ο καιρός, η κινηματογραφική αίθουσα δείχνει να παίρνει ξανά τα πάνω της φίλες και φίλοι. Ήδη αυτό το καλοκαίρι έχουν αρχίσει να ξεπηδάνε τα πρώτα αληθινά blockbusters της πανδημίας, αφού τα στούντιο (αλλά και το κοινό) αρχίζουν να εμπιστεύονται λίγο παραπάνω τη μεγάλη οθόνη. Ας πούμε, το Black Widow μάζεψε 80 εκ. δολάρια στο άνοιγμά του (παρότι ήταν επίσης διαθέσιμο σε streaming), το Shang-Chi 75 εκ. και το F9 άλλα 70.

Τώρα, το Venom 2, ή Venom: Let There Be Carnage όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, ήρθε να σπάσει το ρεκόρ του καλύτερου ανοίγματος στο πανδημικό box office, αφού το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε άνοιγμα στην αμερικάνικη αγορά με το εντυπωσιακό 90 εκ. δολάρια (10 εκ. πάνω από την πρώτη ταινία!), το οποίο αν μη τι άλλο φέρνει χαρμόσυνα νέα για το άμεσο μέλλον της κινηματογραφικής βιομηχανίας και την επιβίωση της αίθουσας.

Να σημειώσουμε δε ότι ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι συνολικά ένας μήνας μπλοκμπαστερικής ανάκαμψης, αφού πέρα από το No Time to Die που κυκλοφορεί ήδη αυτές τις μέρες έχουμε επίσης να περιμένουμε στα σινεμά ένα Dune κι ένα Halloween Kills. Κατά τ’ άλλα, να θυμίζουμε ότι το Venom 2 αναμένεται να βγει στα ελληνικά σινεμά στις 14 Οκτωβρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Best of internet