Quantcast

Dune: Η Warner διευκρινίζει πως δεν έχει αλλάξει την απόφασή της, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα κανονικά στο HBO Max

Ε ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ

THE NERDSTREAM

19 Μαΐου 2021

Δάκρυα χαράς έχυσε χτες ο κινηματογραφόφιλος πλανήτης όταν μαθεύτηκε, μέσα από έγκυρα δημοσιεύματα (του μεγάλου κι αξιόπιστου Deadline αρχικά), ότι η Warner είχε αποφασίσει να αλλάξει την απόφασή της σχετικά με τον τρόπο κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Dune του Denis Villeneuve, δηλαδή την ταυτόχρονη πρεμιέρα του σε αίθουσες και streaming.

Για την ακρίβεια, οι χτεσινές πληροφορίες έλεγαν πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας τον Σεπτέμβριο, μετά θα βγει στα σινεμά και έπειτα από 45 μέρες θα καταλήξει στο HBO Max. Δυστυχώς, όμως, η σημερινή νέα μας επεφύλασσε δυσάρεστα νέα, αφού οι εκπρόσωποι του στούντιο έσπευσαν στα social media ώστε να διαψεύσουν την είδηση που έμοιαζε σίγουρη:

Έπειτα, ο διευθυντής διανομής της Warner, Jeff Goldstein, ανακοίνωσε και με πιο επίσημο τρόπο πως το Dune δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από τον συνολικότερο σχεδιασμό του στούντιο για το 2021. Με άλλα λόγια, η ταινία θα κυκλοφορήσει όπως σχεδιαζόταν ταυτόχρονα σε αίθουσες και στο HBO Max την 1η Οκτωβρίου, παρά τις αντιδράσεις και τις προσπάθειες του Villeneuve για το αντίθετο.

Παραμένει βέβαια το γεγονός πως το Dune θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας τον Σεπτέμβριο, οπότε ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.

Best of internet